14x dameskleding shoppen in Nijmegen

Een dagje shoppen in Nijmegen is zeker een must als je op zoek bent naar dameskledingwinkels. Er zijn leuke kleine winkeltjes met een uniek assortiment of met bekende grote namen en natuurlijk mooie conceptstores. Wij geven jou de tips!

1. Mood Conceptstore

In de Houtstraat tegenover de Blonde Pater zit Mood Conceptstore een kei leuke conceptstore. Elke week komt er wel iets nieuws binnen: broeken, truien of iets voor het interieur, dat is een extra reden om langs te komen. Benieuwd naar het verhaal van Mood Conceptstore? Lees dan het ondernemersverhaal van Rianne Bruin.

2. 512

Twee ondernemingen in een pand maakt 512 bijzonder. 512 biedt (duurzame) vrouwenmode, sieraden en een huismerk genaamd Wakker dat gemaakt wordt in Nederland. Bij de andere onderneming, Bleshyou, kun je terecht voor de meest bijzondere planten.

3. Switch

Switch is een modezaak gespecialiseerd in casual dameskleding. Meerdere keren per seizoen wordt de zaak vernieuwd met de nieuwste styles en kleuren. Hun team helpt jou vol enthousiame graag met het combineren van de perfecte outfit.

 

7. Noa Noa

Midden in het centrum van Nijmegen vind je de sfeervolle winkel Noa Noa. Het Deense merk staat vooral bekend om haar eigentijdse en creatieve mode. Door de veelzijdigheid van de collectie is elke stijl mogelijk. Van super vrouwelijk tot sportief. Naast kleding en sieraden verkopen ze ook woonaccessoires en cadeauartikelen van Waudt.

8. LivvStyle

LivvStyle is een winkel met een heerlijke beleving, hier kun je echt even tijd voor jezelf hebben. Geen haast een kopje koffie en geniet van de collectie, die elke week een aanvulling heeft. Ook voor in huis zijn er accessoires die elke trend volgen. Benieuwd naar het verhaal van LivvStyle? Lees dan het ondernemersverhaal van Thea Joseph.

9. Benedicte

Houd je van de damesmode uit Italië? Ga dan naar Benedicte. Gezien hun voorliefde voor kwaliteit en luxe uitstraling en natuurlijk de liefde voor Italië, heeft Benedicte voornamelijk Italiaanse labels.

10. Make My Day Women

Make My Day herinnert je aan de hippie-stranden op Ibiza, de rauwe straten van New York en Londen, de amore uit Parijs, de stijlvolle sfeer van Scandinavië en de excentrieke Italianen. Oftewel hier slaag je zeker! Ook op zoek naar nieuwe sierraden? Steek de Stikke Hezelstraat dan over en ga naar Make My Day Atelier.

11. Bob & Bill

Bob & Bill is een conceptstore waar je al jouw schatten kunt vinden onder één dak. Van fashion, lifestyle, sieraden tot vintage en gifts. Ze kiezen en verzamelen de meest mooie collecties en merken voor jou.

Dit vind je misschien ook leuk