Woonwinkels in Nijmegen

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, salontafel of lamp? Of ben je toe aan een make-over in jouw huis? En wil je nieuwe kussens en andere leuke accessoires? Nijmegen heeft een groot aanbod aan woonwinkels en interieurzaken.  

Bekijk hier het overzicht van alle woonwinkels

Meubels kopen

Voor moderne banken, antieke kasten kun je naar de Heeren Wonen in de Van Welderenstraat 93. Een woonwinkel waar je alles kunt kopen voor je inrichting, van A tot Z, voor binnen en buiten.  

Op zoek naar meubelen met een landelijke en trendy uitstraling? Wandel dan binnen bij Het Heydenrijck - een gezellige woonwinkel in de Lange Hezelstraat. 

Ochre and Red heeft ook fantastische meubelen met een bijzondere uitstraling

Wil je langs meer woonwinkels? Ga dan naar Deja VuMoenen Woondecoratie en Habbekrats

Woonwinkels met een specialisme

Ben je een kookliefhebber en wil je een nieuwe keuken? Ga dan naar Rikken Keukens en zoek een mooie keuken uit. Bij Cooking Life haal je allemaal accessoires en apparatuur voor in de keuken. Van pollepel tot keukenmachine, van kookpan tot keukentrolley, voor zowel de hobbykok als voor de professional slaag je daar.

Ook heeft Nijmegen Koppich waar je kasten op maat kunt laten maken en zorgt ’t Ploegkeldertje dat jij jouw raam perfect bedekt krijgt met een mooi gordijn. 

Snuffelen tussen de woonaccessoires

Bij de Museumwinkel haal je unieke accessoires voor in huis, zoals onder andere: decoratieve opgezette vlinders, vogels, mineralen en talloze andere wonderen van de natuur. Ook heeft Nijmegen de Dille & Kamille, Xenos en Søstrene Grene, waar je net zoals in andere steden heerlijk kunt rondneuzen. 

Ga je liever voor vintage en wil je naar een tweedehandswinkel? Bekijk dan het aanbod van kringloopwinkels in Nijmegen.
 

Hier wil je misschien ook shoppen