Tassenwinkels in Nijmegen

Heb je ’s avonds een feestje, ga je naar de brugklas of op vakantie? Een tas is hierbij een handige accessoire. Je hebt in Nijmegen verschillende tassenwinkels of winkels waar ze naast andere items ook tassen verkopen. Dus ben je op zoek naar een handtas, rugzak, koffer of laptoptas? In Nijmegen slaag je zeker.

Shop een leuke tas

BEAR Lifestyle in de van Welderenstraat (nr. 89) heeft een breed assortiment aan tassen. Ze hebben voor ieder wat wils: man, vrouw, jong en oud! Wil je een mooie lederen tas? Of wil je even rond neuzen tussen tassen en woonaccesiores? Loop dan hier even binnen.

Niet de leren tas die je zoekt? Dan kan Andre Ruijs Lederwaren je misschien verder helpen. Ga je op vakantie? Dan kun je er koffers en reistassen scoren. Voor het werk hebben ze leren rugzakken tot aan nylon laptoptassen. En zelfs voor de boodschappen vind je er mooie shoppers.

Koop een tas in de Ziekerstraat

Wennekes is de lederwaren speciaalzaak sinds 1926 en gevestigd in de Ziekerstraat (nr. 16A). Ze zijn gespecialiseerd in leren damestassen, werk- en schooltassen en koffers. Als je op vakantie gaat en je hebt nog geen koffer, ga in de winkel met de trap naar beneden en je vindt er snel genoeg een.

Van oorsprong een Rotterdams familiebedrijf is Van Os tassen en koffers in de Ziekerstraat (nr. 70). Ze hebben tassen, koffers en andere lederwaren zoals portemonnees en reisartikelen. Ze verkopen veelal bekende merken zoals Fred de la Bretoniere, MYOMY, Xworks, Samsonite, en Eastpak.

Winkels met tassen

Voor een waterdichte rugzak of een grote backpack kun je het beste naar Bever. Ook Decathlon heeft een grote tassencolletie van sporttassen tot aan rugzakken. Ook bij diverse kledingwinkels vind je de leukste tassen passend bij jouw outfit. Ga hiervoor naar de conceptstores Make My Day, LivvStyle en Coef of naar de bekende ketens zoals ZARAPrimark en Hema

Wil je liever een klassieke leren tas of een al ingedragen rugzak? Dan moet je naar een vintage winkel. In Nijmegen zijn er meer dan genoeg winkels waar je toffe tweedehands parels kunt scoren. Lees onze tips!

Hier wil je misschien ook shoppen