Bloemist Nijmegen

Een bloemetje dat komt altijd goed van pas. Of je nu op bezoek gaat bij een vriend of vriendin, oma of opa of iemand anders.. een mooi boeket bloemen is altijd een leuk geschenk. Je kunt het geven als cadeau voor een verjaardag, om beterschap te wensen of voor Moederdag. Gelukkig zijn in Nijmegen genoeg bloemisten waar je bloemen kunt kopen. 

Bloemenwinkel in het centrum

Midden in het centrum van Nijmegen op het Koningsplein vind je Decora. Een bloemist speciaalzaak, gespecialiseerd in mooie bloemen en planten! Hier scoor je altijd een mooi boeket of leuke plant voor in huis. Ze hebben ook woonaccessoires zoals vazen en potten. 

In één van de ringstraten van Nijmegen zit Jacco Otten. Bloemen zijn voor hen een ware beleving en dat vind je ook terug in hun bloemenwinkel. Ze hebben unieke, wilde boeketten tot bijzondere planten en accessoires, altijd passend bij de sfeer van het seizoen. 

Meer bloemisten in het centrum

In de Molenstraat heb je ook twee bloemisten, dit zijn: J. van Delft bloemen bij de Coop en 't Sunneke bij de opening van de Molenpoort Passage. Je kent ze wel... die kleine groene hokjes met mooie bossen bloemen.

En ga je met de trein bij iemand op bezoek en wil je nog snel een bloementje scoren? Dat kan bij Flowers Insight, zij verkopen bloeketten op het station.

Bloemen bezorgen 

De Nijmeegse bloemisterijen Krayenhoff, Decora en 't Molentje hebben handige webshops. Je kunt meteen een bos bloemen bestellen en bij iemand laten bezorgen die het verdient. 

Op zoek naar planten?

Wil je vooral groen in huis? Dan moet je naar een plantenzaak in Nijmegen! Je kunt naar 't Stekje in centrum Nijmegen, hier hebben ze een mooie plantencollectie. Ook heeft de conceptstore Make My Day een aantal leuke binnenplanten en als je dan toch richting de Lange Hezelstraat loopt kun je ook naar Dille & Kamille voor leuke plantjes en potjes. 

Hier wil je misschien ook shoppen