Yoas Huwaë

"Hi, mijn naam is Yoas Huwaë, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Momenteel ben ik werkzaam als ICT-medewerker bij de Gemeente Doetinchem en volg daarnaast een IT gerelateerde studie. Dit alles combineer ik met mijn beroep als creatief content creator. Foto- en videografie is altijd al aanwezig geweest in mijn leven. Het begon hobbymatig met het vastleggen van mijn vakanties naar onder andere Brazilië, Argentinië en Zuid-Afrika.

Naast mijn kleding verdwenen ook altijd mijn DJI Mavic Air 2S, GoPro 10 en Sony A7III in mijn koffer. De interesse voor foto- en videografie groeide tijdens mijn vakanties, ik begon met mijn camera te experimenteren en de foto’s werden steeds beter. Ik merkte dat het fotograferen me lag en kreeg er steeds meer plezier in.

Mede door de positieve reacties van mijn omgeving besloot ik uiteindelijk om freelance fotograaf te worden, en van mijn hobby mijn beroep te maken!"

Lijkt het je leuk om samen te werken met Yoas? Neem contact met hem op.

Walk of the Town

Een route die leeft en leidt. De Walk of the Town neemt je mee op reis naar de meest bijzondere plekken van Nijmegen. De 7 kilometer lange route voert je langs gebouwen, geschiedenis, horeca en cultuur. Onderweg vind je informatie, kunstwerken en verhalen. Stap in en uit wanneer je wilt, laat je verrassen en ga Nijmegen ontdekken!

Bekijk pagina

Fotoverslagen van Yoas

Nijmegen Like A Native - Tips van locals