Fotoverslag: Cinema in Concert - Symphony of Our World van National Geographic

Cinema in Concert organiseert film-, muziek- en concert belevenissen waarbij films in zijn geheel op groot scherm worden vertoond, terwijl een symfonieorkest de onvergetelijke muziek ten gehore brengt. Een fantastische belevenis die je meesleurt in een muzikale reis en wervelende cinema-ervaring.

Symphony of Our World combineert de verbluffende beelden van National Geographic met de muziek van Emmy en BAFTA-genomineerde Bleeding Fingers Music, live uitgevoerd door het Noordpool Orkest onder begeleiding van dirigent Reinout Douma. Deze voorstelling is onderdeel van een reeks films onder begeleiding van het Noordpool Orkest die bij Concertgebouw De Vereeniging te zien zijn.

Onze fotograaf legde deze adembenemende reis door een verscheidenheid aan wonderbaarlijk wilde ecosystemen vast. Overweldigende muziek en beelden vertellen een verhaal over de complexe maar fragiele aard van de fascinerende en wonderbaarlijke ecosystemen die ons in staat stellen om samen te overleven en te gedijen.

Symphony for Our World creëert een bijzondere ervaring ter ere van de aarde en herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te behouden, te beschermen en te behouden.

Een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

Wil jij ook een film onder begeleiding van een orkest meemaken? Op dinsdag 30 november wordt de klassieke rom-com Love Actcually gedraaid in de Vereeniging, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Ook Gladiator is te zien op 2 maart 2022. Hou de agenda van De Vereeniging in de gaten voor meer!
 

Fotografie: Yoas Huwaë

Dit vind je misschien ook leuk...