Fotoverslag: IntoNijmegen op de introductiemarkt

Gisteren, maandag 23 augustus, stond IntoNijmegen op de introductiemarkt om alle Nijmeegse studenten welkom te heten. De nieuwe studenten maakte een foto in de fotobooth, ontvingen een IntoNijmegen tas of een leuke mok om uit te drinken. Wij wensen alle studenten veel plezier tijdens de introductie en in Nijmegen!

Say cheese

Bedenk je eigen activiteit

Ook Young Vibes was aanwezig bij de introductiemarkt om kennis te maken met de (nieuwe) studenten! Want heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Bij Young Vibes krijg jij de kans om een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Want na 1,5 jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten!

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Alles voor studenten

Supersnel wegwijs worden in Nijmegen? Ontdek hier alles over studeren in Nijmegen. Dé favoriete Nijmeegse hotspots en activiteiten, handige praktische informatie en het beste van Nijmegen voor studenten.

Lees meer

Fotografie: Yoas Huwaë

Dit vind je misschien ook leuk