7x cadeautips voor Moederdag

Het is weer tijd om de leukste cadeautjes uit te zoeken voor jouw moeder! In Nijmegen is er genoeg leuks te doen en te kopen. Voor de moeders die van bloemen houden, van chocola houden of van een dagje wellness houden. Zet haar dus vooral lekker in het zonnetje en haal inspiratie uit onze tips voor Moederdagcadeaus: 

1. Een vrolijk boeket

Een vrolijk boeket is niet alleen leuk om te krijgen, het brengt ook kleur in huis. Een populair cadeau voor Moederdag met een reden, want met bloemen zit je nooit fout! In de stad kun je terecht bij Decora en Jacco Otten voor een mooi boeket. Liever online kopen en laten bezorgen? Krayenhoff heeft een webshop waar je eenvoudig een boeket kunt bestellen. Wil je liever een blijvend boeket? Haal dan een mooi droogbloemenboeket bij Make it Greener.

Meer bloemisten

2. Een heerlijk dagje ontspannen

Moeders doen zoveel voor ons, ze zijn vaak druk in de weer en vergeten soms even een moment rust te nemen. Daarom is samen een dagje ontspannen in de Thermen bij Sanadome een perfect cadeau. Gezellig kletsen en zen worden. Op 14 mei hebben ze ook nog eens allerlei leuke acties. 

 

3. Chocola

Wit, puur, met karamel, nootjes of mokka crème, met een doosje van haar favoriete bonbons maak je haast elke moeder blij. Bekijk de patissiers en chocolatiers in Nijmegen, daar kun je zelf de lekkerste exemplaren uitzoeken.

4. Trakteren op een lekker taartje met Moederdag

Wil je jouw moeder trakteren op een lekker taartje met Moederdag? Neem samen plaats bij Fresca voor een vers taartje of haal een feestelijke creatie bij Holy Sweets. Benieuwd waar je nog meer een taartje kunt eten? Bekijk onze tips: 10 plekken om taartjes te eten in Nijmegen.

5. Leuks voor later

Heb je deze zondag niet genoeg tijd? En vind je het juist leuk om je moeder in de watten te leggen tijdens een dagje uit? Veel Nijmeegse ondernemers verkopen cadeaubonnen, dus je kunt vast iets plannen voor na Moederdag. Een gezellige lunch of uitgebreide high tea doet het altijd goed.

6. Iets om uit te pakken

In Nijmegen heb je genoeg leuke winkels om cadeautjes te kopen voor Moederdag. Niks is leuker dan door de Nijmeegse winkelstraten te lopen en een cadeautje uit te zoeken voor jouw moeder. Onder andere bij Dille & Kamille, Bij Dré, Rituals en Dekker vd Vegt kun je leuke cadeautjes kopen die ze kan uitpakken. Leuke dingen voor in huis, mooie sieraden, een goed boek... De keuze is aan jou, veel shopplezier! 

7. Maak een mooie wandeling

Ga samen met je moeder een mooie wandeling maken door een van de parken in Nijmegen. Dat gaat ze vast heerlijk vinden! Vooral als je tussen de wandeling door een lekkere koffie to go haalt. Of ergens stopt voor een koffie en uitgebreide lunch. 

Koffie tips in het centrum

Dit vind je misschien ook leuk...