6x cadeautips voor Moederdag

Een kus of knuffel geven zal deze Moederdag niet gaan, tenzij je nog thuis woont natuurlijk. Stop daarom maar wat extra liefde in een mooi cadeau om je mams mee te verrassen in deze gekke tijd. Wij hebben de leukste opties in Nijmegen voor je op een rijtje gezet, van boeket tot borrelbon! Met deze opties scoor je zeker:

1. Het bloemetje

Misschien wel het meest populairste moederdagcadeau: een mooi boeket. Zeker nu iedereen zoveel binnen zit, is het extra leuk om zo’n kleurige bos bloemen op tafel te hebben staan. In de stad kun je bij Decora en Jacco Otten terecht voor een mooi boeket. De Nijmeegse bloemisterij Krayenhoff heeft zelfs een handige webshop waarmee je de bloemen meteen bij het ouderlijk huis kunt laten bezorgen. Speciaal moederdag hebben ze daar nu een ‘Lieve mama’-boeket met roze rozen, oranje gerbera’s en ander vrolijks.

3. Moederdag vieren met taart

Als je moeder meer een liefhebber is van macarons en gebakjes tippen we de feestelijke creaties van Strik of Holy Sweets. Die zijn zo mooi dat het haast zonde is om ze op te eten! Wil je buiten de deur samen een taartje eten? Dat kan ook van 12.00 tot 18.00 uur! Kijk voor inspiratie eens bij onze tips: 10 plekken om taartjes te eten in Nijmegen.

4. Leuks voor later

Heb je deze zondag niet genoeg tijd? En vind je het juist leuk om je moeder in de watten te leggen tijdens een dagje uit? Veel Nijmeegse ondernemers verkopen cadeaubonnen, dus je kunt vast iets plannen voor na Moederdag. Een gezellige lunch of uitgebreide high tea doet het altijd goed.

5. Speciale bezorging

Een hoop Nijmeegse horeca-hotspots doen nu nog steeds aan bezorging of afhaal. Op elk moment van de dag kan er dus een lekkere snack of maaltijd worden afgeleverd bij je ma. Een ontbijtje van Gesha, New Dutch voor lunch, een box van Café Daen bij de borrel of diner van Mi Barrio. Wij zouden er wel blij van worden!

6. Iets om uit te pakken

Geef je liever een blijvend cadeau? Iets leuks voor in huis, mooie sieraden of een goed boek bijvoorbeeld, dan kun je gelukkig terecht bij een heleboel Nijmeegse webshops. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de digitale etalage van MOOD conceptstore, Dekker vd Vegt of Bleshyou.

Of ga naar naar de Nijmeegse winkelstraten om een mooi cadeau te kopen. Onder andere Sissy-Boy, Rituals en Dille & Kamille hebben de schappen vol liggen met toffe opties voor moederdag. Ga wel alleen de stad in als je geen gezondheidsklachten hebt en let op die 1,5 meter afstand.

Dit vind je misschien ook leuk: