9x hier haal je kerstbomen in Nijmegen

Sinterklaas eruit, kerstboom erin! Benieuwd naar de verkooppunten van kerstbomen in Nijmegen? Neem dan gauw dit lijstje even door.

1. NACIONAL

Bij NACIONAL kan je echte Nordmann Premium kerstbomen online pre-orderen voor 45 euro en ophalen op 9, 10 en 11 december. De kerstbomen zijn ook ter plekke op locatie te koop. De vuurkorf zal branden en de glühwein en chocolademelk staan voor je klaar!

2. Bloemisterij het Molentje

Bij Bloemisterij het Molentje in Nijmegen-Oost haal je echte kerstbomen, maar ook kunstkerstbomen. Neem een kijkje en kies je eigen kerstboom uit in de bloemisterij.

3. Tuincentrum Lindenholt

Ook bij Tuincentrum Lindenholt op de St. Agnetenweg koop je kerstbomen. Het tuincentrum is elke dag van 12.00 tot 17.00 geopend, tot en met kerstavond.

4. De Wedren

De Wedren mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Het marktje op de Wedren vol kerstbomen staat er weer.

8. Het Badhuis

Ook op het plein voor Theater het Badhuis op de Daalseweg worden kerstbomen verkocht. De bomen kunnen geleverd worden, gezaagd of in een pot. Het assortiment bestaat onder andere uit: Nordmann, Omorika, Abies Fraseri en Picia Abies. 

9. Bloemenkiosk Daalseweg

Nog een plek in Nijmegen-Oost waar je jouw kerstboom kunt scoren: Bloemenkiosk Daalseweg. Hier verkopen ze ieder jaar kerstbomen vers van de kweker.

 

Dit vind je misschien ook leuk...