9x hier haal je kerstbomen in Nijmegen

Brengt dit koude weer jou ook helemaal in de kerstsferen? Haal de feestelijkheid in huis met een mooie groene kerstboom! Benieuwd naar de verkooppunten van kerstbomen in Nijmegen en omgeving? Neem dan gauw dit lijstje even door.

1. Warmoes

Adopteer een kerstboom bij Warmoes - Historische tuinderij Lent. Zij bieden de unieke mogelijkheid om een biologisch gekweekte kerstboom te adopteren die na de feestdagen terugkeert naar hun kwekerij om opnieuw te groeien. Super slim en duurzaam!

2. Bloemisterij het Molentje

Bij Bloemisterij het Molentje in Nijmegen-Oost haal je echte kerstbomen, maar ook kunstkerstbomen. Neem een kijkje en kies je eigen kerstboom uit in de bloemisterij.

3. Tuincentrum Lindenholt

Ook bij Tuincentrum Lindenholt op de St. Agnetenweg koop je kerstbomen. Ga je voor een naaldvaste Nordmann of liever een klein boompje? Ze pakken jouw kerstboom naar wens gratis voor je in. 

4. De Wedren

De Wedren mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Het marktje op de Wedren vol kerstbomen staat er weer. Wanneer ga jij op zoek naar de mooiste kerstboom voor bij jou in huis?

8. Het Badhuis

Ook op het plein voor Theater het Badhuis op de Daalseweg worden kerstbomen verkocht. De bomen kunnen geleverd worden, gezaagd of in een pot. Het assortiment bestaat onder andere uit: Nordmann, Omorika, Abies Fraseri en Picia Abies. 

9. Bloemenkiosk Daalseweg

Nog een plek in Nijmegen-Oost waar je jouw kerstboom kunt scoren: Bloemenkiosk Daalseweg. Hier verkopen ze ieder jaar kerstbomen vers van de kweker.

Wil je naast een mooie boom nog meer kerstdecoratie in huis halen? Lees dan hier onze tips!

Dit vind je misschien ook leuk...