6x hier vind je de perfecte cadeaus!

Het is weer december, de maand van feestdagen. Dat betekent dat we ons klaarmaken voor avonden met lekker eten, gezelligheid en cadeaus. Maar heb jij het perfecte cadeau nog niet in huis? Geen zorgen. Wij hebben de beste winkels gevonden met duurzame, leerzame en unieke verrassingen. Voor de jongsten tot de oudsten: het is onmogelijk om niet te slagen! Lees hier onze 6 tips!

4. Avondje uit

Dan is er nog genoeg leuks te doen in het centrum van Nijmegen. Theater of film, muziek of dans. Cultureel Nijmegen heeft veel te bieden! En al helemaal nu de feestdagen voor de deur staan. 

Met liefde te geven

Niet alleen kinderen vinden het leuk om uit te pakken. Daarom hebben we ook tips voor de volwassen kinderen. 

5. Van Nature Warenhuis

Nergens shop je zo duurzaam als bij Van Nature. Hier vind je voor duurzame en eerlijke cosmetica, keukengerei, kantoor- en cadeauartikelen, tuinspullen en woonaccessoires. Altijd geproduceerd met respect voor mens en natuur. Oftewel: cadeaus die je met liefde koopt en geeft. 

6. Bij Dré

Bij Dré vind je alles wat Dré leuk vindt, speciaal uitgezocht voor jou. Van kinderspeelgoed, servies en lampen tot kleine meubelen en gadgets. Maar vooral: originele cadeauartikelen. De producten die je hier vindt zijn origineel en duurzaam. 

Dit vind je misschien ook leuk