14x hier vind je de perfecte cadeaus!

Het is weer december, de maand van feestdagen. Dat betekent dat we ons klaarmaken voor avonden met lekker eten, gezelligheid en cadeaus. Maar heb jij het perfecte cadeau nog niet in huis? Geen zorgen. Wij hebben de beste winkels gevonden met duurzame, leerzame en unieke verrassingen. Voor de jongsten tot de oudsten: het is onmogelijk om niet te slagen! Lees hier onze tips!

4. Speelgoed, speelgoed, en nog meer speelgoed

Of je nu op zoek bent naar knuffels, blokken, spelletjes, boeken of barbies. In Nijmegen vind je het vast en zeker in een van onze speelgoedwinkels! Ontdek hier waar jij het beste kunt slagen.

Bekijk de speelgoedwinkels

5. Van Nature Warenhuis

Nergens shop je zo duurzaam als bij Van Nature. Hier vind je voor duurzame en eerlijke cosmetica, keukengerei, kantoor- en cadeauartikelen, tuinspullen en woonaccessoires. Altijd geproduceerd met respect voor mens en natuur. Oftewel: cadeaus die je met liefde koopt en geeft. 

6. Bij Dré

Bij Dré vind je alles wat Dré leuk vindt, speciaal uitgezocht voor jou. Van kinderspeelgoed, servies en lampen tot kleine meubelen en gadgets. Maar vooral: originele cadeauartikelen. De producten die je hier vindt zijn origineel en duurzaam. 

7. Bleshyou

Zoek je een cadeau voor iemand die woont in een urban jungle? Dan zit je hier helemaal goed. Bij Bleshyou (gevestigd in het pand van 512) verkopen ze planten met een eigen karakter en levensverhaal. Of het nu tweedehands planten zijn of planten die van een hobbykweker komen. Wanneer je hier een plant koopt, krijg je zijn levensverhaal en de beste verzorginstructies erbij geleverd. Hoe bijzonder is dat?! 

11. De Bierbrigadier

Bijzondere en vooral lekkere speciaalbiertje als kerstcadeau vallen altijd in de smaak. Vooral als je even niet zo goed weet wat je iemand met de feestdagen cadeau kunt geven. Zoek je bijzondere biertjes, dan ben je bij de Bierbrigadier aan het juiste adres. Of nog origineler;  geef geen bierpakket, maar een proeverij of cursus over speciaalbier cadeau!

12. Cookinglife

Cadeau nodig voor een home chef? Dan ben je hier aan het juiste adres! Keukengerei, bestek, pannen, servies, glaswerk; bedenk het en je vindt het bij Cookinglife. Dus weet je dat iemand graag kookt? Stel dan hier een leuk kook-pakket samen.

Aniek van Zutphen

13. Smeltkroes

Voor super originele cadeau’s van Nijmeegse makers. Het heet nu nog de Smeltkroes maar vanaf 2022 wordt het Nyma Makersplaats. De Smeltkroes is een broedplaats van Nijmeegse makers die hier hun eigen atelier hebben. Van meubelmakers tot productontwerpers en textielbewerkers, neem eens een kijken op de website van de Smeltkroes en neem direct contact op met een van de makers. Want hier zitten genoeg ondernemers waar je gegarandeerd een origineel en handgemaakt cadeau kunt vinden

14. Aangenaam Aleppo

Zoek je echt een bijzonder cadeau voor een fijnproever? Probeer dan de koffiebonen, olijfolie, Aleppo zeep, granaatappelmelasse en nog veel meer moois van Aangenaam Aleppo. Bij Aangenaam Aleppo willen ze Nederlanders kennis laten maken met Syrische producten en zorgen voor maatschappelijke integratie en participatie van Syrische vluchtelingen in Nederland. Daarnaast stimuleren ze de betrekkingen tussen Nederland en Syrië die kunnen bijdragen aan het herstel en de wederopbouw van het land. Door hier een cadeautje voor de kerst te kopen draag je bij aan deze mooie doelen.

Dit vind je misschien ook leuk