7x oliebollen kopen in Nijmegen

Het einde van het jaar is in zicht! En hoe luid je het nieuwe jaar het beste in? Ja juist, met oliebollen.  Wij geven jou de tips waar je oliebollen haalt in Nijmegen:

1. Denies

Al meer dan 100 jaar staat de naam Denies garant voor heerlijke oliebollen in Nijmegen. Je vindt zijn kramen van op het Daniëlsplein, parkeerterrein Hatertseweg en parkeerterrein St. Agneskerk. 

2. Oliebollenbakker Johan

Op plein 1944 vind je dit jaar weer de kraam van de jonge oliebollenbakker Johan! Dit jaar zijn er weer allemaal nieuwe smaken te proeven zoals de oliebol met oreo-, Kinder- of speculaassmaak. 

3. Bakker Bart

Als je in de binnenstad loopt dan komt de geur van oliebollen zeker op je af, want midden in het centrum bij Bakker Bart worden weer oliebollen verkocht. Met krenten of naturel, hoe heb jij ze het liefste?

4. Oliebollenkraam Bianca

Op de parkeerplaats bij winkelcentrum Meijhorst staat Oliebollenkraam Bianca voor jou klaar met de lekkerste oliebollen. Zin iets anders? Laat je verrassen door al het lekkers wat ze er hebben liggen.

5. Robbert de Echte Bakker

Robbert de Echte Bakker zorgt ook dit jaar weer voor de lekkerste oliebollen en appelbeignets. 

6. Tijdelijke oliebollenkramen

In Nijmegen zijn er ook veel tijdelijke oliebollenkramen, deze vind je bijvoorbeeld op Sint Jacbobslaan, de Graafseweg en het winkelcentrum in Dukenburg. 

7. Oliebollen van je favoriete bakker

Naast alle tips hierboven bakt waarschijnlijk jouw favoriete bakker ook verse oliebollen. Dus bestel naast een Waldkorn of maïsbrood ook een gepoederde lekkernijtje. Dat haal je bijvoorbeeld bij Stadsbakkerij de BieBanketbakkerij-Chocolaterie Looijenga en Bakkerij 't Kraayennest.

Dit vind je misschien ook leuk...