19x oliebollen kopen in Nijmegen

Het einde van het jaar is in zicht! En hoe luid je het nieuwe jaar het beste in? Ja juist, met oliebollen. Veel (horeca)ondernemers starten met oliebollen verkoop. Dus ga naar je favoriete locatie en koop een lekkere oliebol. Geen idee waar je heen moet? Wij zetten de tips voor je op een rijtje: 

1. Café St. Anneke

Café St. Anneke gaat op 31 december Anneke's oliebollen en appelbeignets verkopen. Uiteraard staat er ook een heerlijk glühwijntje of warme chocomelk voor je klaar. Reserveer nu alvast het aantal bollen.

2. BUUV

Op 30 en 31 december gaat BUUV oliebollen bakken. Van naturel tot rozijntjes en van appel tot vegan glutenvrij. Voor iedereen hebben ze een lekkere oliebol! 

3. Why Not

Wandel op 31 januari een rondje door de binnenstad en stop bij Why Not voor verse oliebollen. Als je slim bent bestel je ze nu al dan weet je zeker dat je zo'n warme oliebol in je handen krijgt.

4. Looijenga 

Looijenga staat bekend om hun oliebollen! Ook dit jaar kun je achter de rij aansluiten om een bol in je handen te krijgen.

5. Van der Valk Nijmegen - Lent

Van der Valk Nijmegen - Lent verkoopt 24 t/m 31 december, tussen 10.00 - 18.00 uur, vers gebakken oliebollen en appelbeignets vanuit hun eigen oliebollenkraam!

6. Denies

Al meer dan 100 jaar staat de naam Denies garant voor heerlijke oliebollen in Nijmegen. Je vindt zijn kramen op het Daniëlsplein, parkeerterrein Hatertseweg en parkeerterrein St. Agneskerk. 

7. Strik Patisserie

De oliebollenkramen van Strik Patisserie zijn zich weer aan het opwarmen in de aanloop van Oudjaarsdag. Hun ijsloket aan de Daalseweg 254 is zelfs omgetoverd tot een oliebol-loket. Dus stap op de fiets en ga proeven!

8. Bakker Bart

Als je in de binnenstad loopt dan komt de geur van oliebollen zeker op je af, want midden in het centrum bij Bakker Bart worden weer oliebollen verkocht. Met krenten of naturel, hoe heb jij ze het liefste?

9. Nimma

Op 31 december gaat Nimma oliebollen bakken. Dus wil je tijdens de jaarwisseling huisgemaakte oliebollen? Bestel ze dan nu!

10. Oliebollenkraam Bianca

Dagelijks in winkelcentrum Meijhorst staat de oliebollenkraam Bianca voor jou klaar met de lekkerste oliebollen. Zin iets anders? Laat je verrassen door al het lekkers wat ze er hebben liggen.

17. Tijdelijke oliebollenkramen

In Nijmegen zijn er ook veel tijdelijke oliebollenkramen, deze vind je bijvoorbeeld op Plein 44, St. Jacbobslaan en Graafseweg. 

18. Oliebollen van je favoriete bakker

Naast alle tips hierboven bakt waarschijnlijk jouw favoriete bakker ook verse oliebollen. Dus bestel naast een Waldkorn of maïsbrood ook een gepoederde lekkernijtje.

19. Geen oliebollen maar glühwein

Geen zin in een oliebol? Wat je ook in de feestdagensfeer brengt is: glühwein! Maak een glühweinrondje en wandel langs Café Samson, Holt, Opoe SientjeGlaswerk, Blonde Pater en Wunderkammer.

Dit vind je misschien ook leuk...