13x oliebollen kopen in Nijmegen

Het einde van het 2020 is in zicht! En hoe luid je het nieuwe jaar het beste in? Ja juist, met oliebollen. Veel (horeca)ondernemers starten met oliebollen verkoop. Dus ga naar je favoriete locatie en koop een lekkere oliebol. Geen idee waar je heen moet? Wij zetten de tips voor je op een rijtje: 

1. Du Commerce

Je kunt nu al bij Du Commerce genieten van oliebollen. Of bestel ze alvast voor oudjaarsdag via deze link.

2. PUUX 

Vanaf 27 december gaat PUUX vanuit een gezellige kraam heerlijke oliebollen verkopen. En haal er meteen een lekkere glühwein bij. 

3. Restaurant Nelis

In december kun je ook naar Nelis voor verse oliebollen en een heerlijk glaasje glühwein voor onderweg. Tip: ga voor de oliebollen à la Nelis met whisky of Licor43! 

4. Café St. Anneke

Café St. Anneke gaat op 30 en 31 december Anneke's oliebollen en appelbeignets verkopen. Reserveer vooraf alvast het aantal bollen.

5. BUUV

Op 31 december gaat BUUV oliebollen bakken. Van naturel tot rozijntjes en van appel tot vegan glutenvrij. Voor iedereen hebben ze een lekkere oliebol! 

6. Why Not

Ga op oudjaarsdag voor oliebollen van Why Not, of ga een keer voor iets anders en kies de champagnetaart. 

7. Looijenga 

Looijenga staat bekend om hun oliebollen! Ook dit jaar kun je ze weer kopen of bestel ze online via deze link

8. Glaswerk

Wil je oliebollen, krentenbollen of glühwein? Ga dan naar het pretloket van Glaswerk!

9. Holt

Bij het loket van Holt kun je terecht voor de heerlijke oliebollen van Strik Patisserie.

10. Van der Valk Nijmegen - Lent

Van der Valk Nijmegen - Lent verkoopt dagelijks, tussen 10.00 - 18.00 uur, vers gebakken oliebollen en appelbeignets vanuit hun eigen oliebollenkraam!

11. Denies

Al meer dan 100 jaar staat de naam Denies garant voor heerlijke oliebollen in Nijmegen. Je vindt zijn kramen op het Daniëlsplein, parkeerterrein Hatertseweg en parkeerterrein St. Agneskerk. 

12. In de Kazerne

Ook In de Kazerne heeft een oliebollenkraam geplaatst! De kraam is geopend van di t/m zo van 14:00u tot 19:00u. 

13. Tijdelijke oliebollenkramen

In Nijmegen zijn er ook veel tijdelijke oliebollenkramen, deze vind je bijvoorbeeld op Plein 44, St. Jacbobslaan en Graafseweg. 

14. Geen oliebollen maar glühwein

Geen zin in een oliebol? Wat je ook in de feestdagensfeer brengt is: glühwein! Maak een glühweinrondje en wandel langs Café Samson, Holt, PUUX, Glaswerk en Nelis.

Dit vind je misschien ook leuk