8x leuke conceptstores in Nijmegen

Nijmegen barst van de conceptstores. Gelukkig maar, want hier vind je snel en gemakkelijk de leukste cadeau's. Conceptstores bieden vaak een mix van mode, sieraden, kunst, planten, boeken, meubels en woonaccessoires. Geniet van de totaalbeleving, drink een lekkere kop koffie, pas een nieuwe trui... Deze negen conceptstores zijn zeker het bezoeken waard. 

1. Make My Day

Make My Day  in de Stikke Hezelstraat geeft een totaalbeleving aan shoppen. Met drie locaties is er voor ieder wat wils. Er is Make My Day Women met exclusieve dameskleding, unieke interieurvondsten en leuke cadeaus. Tegenover de Make My Day Women zit de Make My Day Men, hier staat de man centraal met onder andere Scandinavische kledingmerken, zeldzame vinylplaten en de toffe gadgets. En naast Men het zusje van Women: Make My Day Atelier. Gesitueerd voor alle dames sieraden en accessoires, om je outfit helemaal compleet te maken!

5. Coef Conceptstore

Een make-over van top tot teen? In de Coef Conceptstore in de Van Welderenstraat ben je aan het goede adres. Hier draait het om een goede knipbeurt en stoere sneakers in alle kleuren, stijlen, maten en merken. Neem ook nog even de tijd om de lifestyleartikelen, prachtige horloges en sieraden te bewonderen. In de Ziekerstraat hebben mannen hun eigen Coef Men. Met een internationale mix van bekende modemerken, maar ook verzorgingsproducten, stijlvolle accessoires en mooie koffietafelboeken.

6. Black and Blue & 7. HOY

In Black & Blue laat je op een oude naaimachine je denim herstellen. Verderop in de zaak staat de barbecue te roken, terwijl leerspecialist Boaz leerproducten maakt en repareert en barber Dji knipt en scheert. Mannen onder elkaar!

Klein maar fijn: HOY aan de Daalseweg verkoopt pure producten met een goed verhaal. Handgemaakte tassen en manden, delicaat glaswerk, sfeervolle kandelaars, een mooie collectie linnen kussens, handdoeken, warme sjaals, lekkere zeepjes en meer.

8. De Fabriek

Verborgen parel De Fabriek bevindt zich op een binnenplaats achter de Van Welderenstraat en voelt aan als een mysterieuze ontdekking. In de voormalige lampenfabriek kun je nu terecht voor een divers assortiment: van planten tot industriële woonaccessoires, kleding en babyartikelen. En als dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een gezellige lunchroom. 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...