De beste Oud & Nieuw feestjes van Nijmegen!

The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Terug Naar Toen Nijmegen, Van Buren

Terug Naar Toen komt de boel bij van Buren weer eventjes onveilig maken tijdens Oud & Nieuw! Het gehele TNT-circus reist op zaterdag 31 december af naar het altijd prachtige Nijmegen. Komen jullie ook lekker meeblèren met de hits van de Vengaboys of misschien wel de Spice Girls? Één ding is zeker dit gaat een grandioze avond worden! Zien we jou ook op zaterdag 31 december bij Van Buren?

NYE | NEW YORK & BERLIJN, Drie Gezusters Nijmegen

Tijdens New Years Eve vliegen we in de Molenstraat de wereld rond! Bij de Drie Gezusters waan je jezelf in New York. Dit keer verlaat je de club niet in een yellow cad, maar ga je door naar de volgende stop: Berlijn. In The Basement bevindt zich namelijk tijdens NYE een ware technobunker. Krijg je ook al zin om te dansen? 

Parasól: New Year’s Eve is calling: Parasól, Doornroosje (uitverkocht)

De dagen worden korter en het einde van 2022 komt in zicht. Tijd om dit jaar waardig af te sluiten in Doornroosje met Parasól: New Year’s Eve is calling. Op oudejaarsdag dansen we samen een nieuw en mooi jaar tegemoet. De kaarten zijn al uitverkocht, maar wie weet kun je nog een ticket scoren via TicketSwap. 

De Leven, Merleyn (uitverkocht)

Time to say goodbye! De dag waarvan je wist dat die ooit zou komen is nu... De Superallerlaatste De Leven. En geen beter moment dan op NYE. Het recept blijft hetzelfde! Hits, classics en bangers waarvan je niet wist dat je ze wilde horen.

Subcultuur NYE, Lindenberg (uitverkocht)

Same shit, different year. Gelukkig met al je vrienden op vertrouwd terrein en onder verzachtende omstandigheden. Gewoon, zoals het hoort. Een feestelijke verademing. 

Waalhalla NYE, Waalhalla (uitverkocht)

'Toeval bestaat niet' En toch valt ook dit jaar oud en nieuw weer precies op de laatste dag van het jaar. 
 Rede voor een feest, en niet zomaar een feest: een heerlijke dikke Rave! Dans mee op de meest klassieke classics, demonstreer tegen de woningnood op de lekkerste House en raak verdwaald in de nacht op de bliepjes van de beste Techno.NYE | PARIJS, BAR 2

BAR 2 in Parijs! Samen met je favoriete barvrouwen gaan we naar de bekendste club in the Parijs: Moulin Rouge! Verwacht een extravagante avond uit in de leukste kroeg van Nijmegen. Kom jij Nieuwjaar vieren met je favoriete barvrouwen?

OUD & NIEUW, Sjors & Sjimmie

Vier het nieuw jaar bij Sjors & Sjimmie! Het is tijd om 2022 achter ons te laten en vooruit te kijken naar weer een mooi nieuw jaar! Dat doe je natuurlijk het liefst met een borrel in de hand, dansen op de fijnste deuntjes. Kom jij proosten op 2023 bij Sjors & Sjimmie?

BAR RUIG EXCLUSIVE NYE EDITION, Bar Ruig

Wat krijg je als Bar Ruig, oudejaarsavond én onbeperkt drinken combineert? Het dikste oud & nieuw feest dat je je maar kunt wensen. Dus koop je kaartje en vier NYE bij Bar Ruig. New Year's Eve Party, Toon Nijmegen

Toon Nijmegen gaat samen met jou honderd jaar terug in de tijd, terug naar de roerige tijd van 1922. Ofwel the roaring twenties! Ze trakteren het eerste drankje. Kom jij ook feestelijk gekleed naar de New Year’s Eve party van Toon Nijmegen? Party like a rockstar, Dollars Muziek Café

Party like a rockstar bij Dollars! Tijdens dit oud en nieuw feestje geniet je van live muziek en kun je helemaal losgaan. Koop je een entree ticket 1 voor €27,50, dan kun je om 22.00 uur naar binnen en is het incl. bier, fris en wijn tot 00.00 uur. Tickets koop je aan de bar.NYE | Amsterdam, De Bieb

Samen met de mannen van De Bieb ga je naar de plek die bekend staat om het Red Light District, het uitgaan en de plek waar alles kan en mag: Amsterdam! Waan je deze oudjaarsavond in de Amsterdamse sferen bij De Bieb. Dit feestje mag je niet missen!Tulum NYE Party, El Sombrero Nijmegen

Waar gaat de reis heen in El Sombrero? Naar Tulum! Dat betekent feesten alsof je op een jungle feest in Mexico bent. Er zal ook meer dan genoeg Desperados, Corona en tequila zijn. Met een drankje in je hand dans je op de beste latin, latin house en eclectic muziek.NYE | Tirol, Heidi’s Skihut

Als je een ticket koopt voor New Year’s Eve in Heidi’s Skihut, koop je een ticket voor een reis naar Tirol! Heidi’s Skihut wordt namelijk omgetoverd tot Tirol! Losgaan op de lekkerste après-ski muziek met een pul bier in de hand. Zie jij het al helemaal voor je? Kom naar Heidi’s Skihut voor een gezellige oudjaarsavond!

NYE | Rome, Stretto

Ook in de Stretto vliegen ze naar een bijzondere locatie, namelijk naar Rome! Op oudjaarsavond kun je in de Stretto een fancy avond verwachten. En natuurlijk met de beste deuntjes, sfeer en mensen. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel je tickets!

WTF NYE, Doornroosje (uitverkocht)

De WTF NYE editie is dit jaar anders dan voorheen. In stijl tel je samen dit jaar af en knal je het nieuwe jaar in bij het WTF nieuwjaarsgala. De beste artiesten uit de drum and bass wereld zijn aanwezig. Als je een ticket hebt, wordt je op de hoogte gebracht van de line-up, dresscode en andere benodigde informatie.Dit Was Overtijd, Brebl

Niet alleen het jaar sluiten ze af op deze avond, maar ook het Culturele Hart van Nijmegen; Brebl sluit zijn deuren namelijk. Deze avond komen alle kanten van Brebl in beeld. Proosten en toosten, live, dance en dansen.Van Ouds & Nieuw 2023, Café Van Ouds

Van Ouds & Nieuw! Vier het nieuwe jaar als Van Ouds met bubbels, proosten, zoenen, feest, dansen én drankjes. Het wordt een knallende avond met een hele leuke groep mensen. Vanaf €13,50 heb je toegang en krijg je bij binnenkomst een heerlijk glas bubbels.

PAAK NEW YEAR'S EVE - PAAK Vinyl Bar

Er zijn 300 tickets beschikbaar, dus scoor snel je tickets voor PAAK's New Year's Eve feest. Voor €15,- koop je al een ticket om er van 00.30 tot ongeveer 4.30 uur erbij te zijn.

 

Tip voor een feestje tijdens Oud & Nieuw? Mail info@intonijmegen.com.

Dit vind je misschien ook leuk...