12x de beste oud & nieuw feestjes van Nijmegen!

The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor oud & nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Is een feestje uitverkocht? Neem een kijkje op ticketswap!

1. Parasól NYE

Het is het 5-jarig jubileumjaar van Parasól, daarom hebben ze besloten om jullie opnieuw te verwelkomen in hun thuisbasis, Doornroosje. Drie zalen zijn gevuld met de vertrouwde muziek die jullie van ze gewend zijn: een mix van disco, house en clubnacht om het nieuwe jaar feestelijk te verwelkomen. Ben jij erbij? 

5. Drie Gezusters Night Circus New Years Eve

Vier het nieuwe jaar met Drie Gezusters & The Basement tijdens Night Circus! Het meest betoverende evenement van het jaar, met de beste nightlife en de lekkerste sounds van R&B, Hiphop & de beste tracks uit de charts. 

Aan één locatie niet genoeg en wil je pendelen tussen meerdere zaken in de Molenstraat? Voor € 28,99 zijn passe-partout tickets te koop waarmee je toegang hebt tot: Drie Gezusters, Heidi’s Skihut, The Basement, BAR 2, Stretto en De Bieb!

9. Goet & Fout

Heidi's Skihut Nijmegen organiseert het oud & nieuw feest Goet & Fout, waarbij je de dansvloer onveilig mag maken op de meest foute hits! Dat betekent dansen op de foutste knallers: van guilty pleasures tot discoknallers en van absurde eighties tot de gekste dansjes op die ene hit uit 2012. Alles komt voorbij! Koop snel je tickets om verzekerd te zijn van dit gezellige feest!

 

 

Tip voor een feestje tijdens oud & nieuw? Mail info@intonijmegen.com.

Dit vind je misschien ook leuk...