De beste Oud & Nieuw feestjes van Nijmegen!

Sinterklaas is nog in Nijmegen en de kerstverlichting siert al een tijd de straten. The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Terug Naar Toen Nijmegen, Van Buren

Terug Naar Toen komt de boel bij van Buren weer eventjes onveilig maken tijdens Oud & Nieuw! Het gehele TNT-circus reist op zaterdag 31 december af naar het altijd prachtige Nijmegen. Komen jullie ook lekker meeblèren met de hits van de Vengaboys of misschien wel de Spice Girls? Één ding is zeker dit gaat een grandioze avond worden! Zien we jou ook op zaterdag 31 december bij Van Buren?

NYE | NEW YORK & BERLIJN, Drie Gezusters Nijmegen

Tijdens New Years Eve vliegen we in de Molenstraat de wereld rond! Bij de Drie Gezusters waan je jezelf in New York. Dit keer verlaat je de club niet in een yellow cad, maar ga je door naar de volgende stop: Berlijn. In The Basement bevindt zich namelijk tijdens NYE een ware technobunker. Krijg je ook al zin om te dansen? 

Parasól: New Year’s Eve is calling: Parasól, Doornroosje (uitverkocht)

De dagen worden korter en het einde van 2022 komt in zicht. Tijd om dit jaar waardig af te sluiten in Doornroosje met Parasól: New Year’s Eve is calling. Op oudejaarsdag dansen we samen een nieuw en mooi jaar tegemoet. De kaarten zijn al uitverkocht, maar wie weet kun je nog een ticket scoren via TicketSwap. 

De Leven, Merleyn

Time to say goodbye! De dag waarvan je wist dat die ooit zou komen is nu... De Superallerlaatste De Leven. En geen beter moment dan op NYE. Het recept blijft hetzelfde! Hits, classics en bangers waarvan je niet wist dat je ze wilde horen.

Subcultuur NYE, Lindenberg

Same shit, different year. Gelukkig met al je vrienden op vertrouwd terrein en onder verzachtende omstandigheden. Gewoon, zoals het hoort. Een feestelijke verademing. 

Waalhalla NYE, Waalhalla

'Toeval bestaat niet' En toch valt ook dit jaar oud en nieuw weer precies op de laatste dag van het jaar. 
 Rede voor een feest, en niet zomaar een feest: een heerlijke dikke Rave! Dans mee op de meest klassieke classics, demonstreer tegen de woningnood op de lekkerste House en raak verdwaald in de nacht op de bliepjes van de beste Techno.NYE | PARIJS, BAR 2

BAR 2 in Parijs! Samen met je favoriete barvrouwen gaan we naar de bekendste club in the Parijs: Moulin Rouge! Verwacht een extravagante avond uit in de leukste kroeg van Nijmegen. Kom jij Nieuwjaar vieren met je favoriete barvrouwen?

OUD & NIEUW, Sjors & Sjimmie

Vier het nieuw jaar bij Sjors & Sjimmie! Het is tijd om 2022 achter ons te laten en vooruit te kijken naar weer een mooi nieuw jaar! Dat doe je natuurlijk het liefst met een borrel in de hand, dansen op de fijnste deuntjes. Kom jij proosten op 2023 bij Sjors & Sjimmie?

BAR RUIG EXCLUSIVE NYE EDITION, Bar Ruig

Wat krijg je als Bar Ruig, oudejaarsavond én onbeperkt drinken combineert? Het dikste oud & nieuw feest dat je je maar kunt wensen. Dus koop je kaartje en vier NYE bij Bar Ruig. 

 

Tip voor een feestje tijdens Oud & Nieuw? Mail info@intonijmegen.com.

Dit vind je misschien ook leuk...