Updated: De beste Oud & Nieuw feestjes van Nijmegen!

De pepernoten liggen in de schappen en de kerstverlichting siert de straten van Nijmegen. The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Subcultuur NYE, Lindenberg (uitverkocht)

Same shit, different year. Gelukkig met al je vrienden op vertrouwd terrein en onder verzachtende omstandigheden. Gewoon, zoals het hoort. Een feestelijke verademing. De line-up bestaat onder andere uit George FitzGerald (UK), Cromby (UK), Davy Brandts B2B Vincent SteenArchipel SoundsystemThe Love Doctor B2B Txoria / Kalrec en meer. 

 

The Tribe New Years Eve, Brebl

Na het succes van vorig jaar, strijkt The Tribe met nieuwjaar opnieuw neer in Brebl. Met Blithesome SproutsChildren of ValisDoris NicholasRomance Brothers en Zaza. Dat belooft weer een sexy en stomende avond te worden. 

 

Parasól X NYE, Brebl (uitverkocht)

Sluit samen met ons 2019 af in stijl! Aan de vooravond van 2020 nodigen wij jullie uit voor een muzikale reis. Dompel jezelf onder in de wereld van glitter, soulcats en discoheads. Één keer per jaar mag het net iets anders dan normaal. Dit is ook de gedachtegang van de avond. We blikken terug op een geweldig jaar en vieren dit in de grote zaal op bijzondere wijze. Ben jij er klaar voor?

 

Feest 45+, Breble

De populaire Feesten voor 45+ zijn inmiddels een begrip: kom dansen, kom feesten! Wat draaien onze dj's? Funk, soul, disco, dance classics en hedendaagse pop en dance. Kortom: 70's tot nu!

 

WTFiber NYE Brodown, Doornroosje

WTF en Fiber gaan het voor eens en altijd settelen tijdens de WTFiber NYE Brodown. Heerlijke Liquid en dancefloor vibes, de woeste madness van WTF, of wil je alles tegelijk overal? Ongetwijfeld het dikste NYE bass event van Nederland.

 

Planet bauhauz NYE, De Vasim

Never change a winning team! Na een strak uitverkochte eerste editie tijdens de vierdaagse, gaan bauhauz en Planet Rose er weer helemaal voor met Planet bauhauz NYE. Wees onderdeel van het beste feest om een jaar te starten! Met Randomer b2b Cadans, Matrixxman, Grace Dahl en Blasha & Allatt.

 

Drift Nieuwjaarsdans, De Vereeniging (uitverkocht)

De start van 2020 vieren we grootser dan ooit: samen met Job Jobse & Friends en Honey Honey knallen we het nieuwe jaar in op de mooiste locatie van Nijmegen! Verzamel je vrienden: deze oud & nieuw wordt onvergetelijk! De line-up bestaat uit onder andere Animistic Beliefs (live), Jasmín, Job Jobse, KI/KI, Nurali, Spekki Webu, Tars, Woody'92 & nog veel meer. 

 

3G NYE: Tales of the Three Sister, Drie Gezusters 

Bij Drie Gezusters gaan we stijlvol het nieuwe jaar in! Geen standaard gala-thema, maar dit jaar word je betoverd. Onze drie area’s Drie Gezusters, The Basement en Heidi’s Skihut worden sprookjes. In The Basement vind je de hardste (live) artiesten met the big bad wolf, boven in Drie Gezusters dans je met prinsessen en in Heidi’s Skihut ga je helemaal los in het sprookjesbos!

 

Terug Naar Toen NYE Special, Café van Buren (uitverkocht)

Terug Naar Toen organiseert dit jaar hét grote NYE spektakel in Nijmegen! Dit jaar is Café Van Buren de party tempel waar het allemaal gaat gebeuren. We gaan met z’n ALLEN aftellen en het nieuwe jaar in knallen, (te veel) bubbels drinken, meebléren tot je niet meer kan en schudden en schuren op al jullie lieveling hits! Kortom, één en al gekkigheid! En natuurlijk: Jäger-shots, bubbels en vodka!

 

NYE Rewind x Waalhalla (uitverkocht)

Het jaar 2020 staat voor de deur. Oliebollen, champagne, al je beste vrienden en vriendinnen en als je daar dan ook nog eens kilo’s confetti, CO2 en de lekkerste hits van toen en nu bij optelt, kan het niet anders dan een knallende start van 2020 worden!

 

NYE NDRGRND

Deze avond staat er een sprankelend glaasje voor je klaar om  te proosten op 2020. Dj Vilosov zal ervoor zorgen dat je de feestcalorieën er lachend vanaf swingt met lekkere hits, tunes en stampende beats.

 

New Year's eve Party, Dollars

Dollars gaat er weer een episch feest van maken dit jaar! Party like a Rockstar 6.0! Ze gaan, wegens groot succes, onze populaire dansavond weer organiseren. Met miljoenen cadeaus, prijzen, glitters, entertainment en partyfavours! Dans op je favoriete (rock)muziek en vraag bij DJ Sher en DJ Maarten al jouw favo platen aan!

 

Goud of Nieuw, BAR 2 (uitverkocht)

Bij BAR 2 vieren we op dinsdag 31 december de laatste keer in 2019 onze geliefde Dilemma Dinsdag! Je hebt deze keer de keuze uit GOUD OF NIEUW! Met een goud kaartje krijg je de hele avond gratis champagne! Dus ga voor goud... 

 

Oud & Nieuw, St. Anneke

Glaasje bubbels, leuke mensen, een schitterende vuurwerkshow en één groot feest! Dat is Oud & Nieuw bij Anneke!

 

New Years Eve Party, Toon

Ook dit jaar organiseert Toon weer een hele vette New Year's Eve party! Vanaf 23.00u zijn we geopend om vervolgens om 00.00u samen te proosten op een nieuw jaar! Daarna knallen we tot in de late uurtjes door om 2020 te beginnen op de enige goede manier: met een top feest!

 

Oud viert nieuw, Café Sjors & Sjimmie

Bij Café Sjors & Sjimmie gaan we knallend het nieuwe jaar in! In stijl en met iedereen die wel ongegeneerd wilt feesten, maar niet tussen de tieners wil staan. De voetjes gaan van de vloer op de lekkerste feestmuziek. Kom jij samen met ons het glas heffen om te proosten op 2020?

 

Oud & Nieuw, Café van Rijn

Wie komt er bij ons Oud & Nieuw vieren? Kaarten haal je vanaf nu aan de bar en zijn € 30,-. Hiervoor krijg je onbeperkt bier, wijn, fris en gezelligheid. We gaan met oudjaar open vanaf 22:30h. En voor de liefhebbers hebben we op 1 januari nog een katerbuffet met live muziek. 

 

Van Ouds & Nieuw, Café van Ouds

Vier het nieuwe jaar als van ouds! Met oliebollen, bubbels, proosten, zoenen, feest, muziek & drankjes.

 

NYE Temptation, Malle Babbe

De goede voornemens beginnen pas volgend jaar. Laat je dus nog een keer verleiden tot een heerlijk biertje bij Malle Babbe! NYE wordt bij Malle Babbe namelijk gevierd in temptation style!

 

NYE Dia De Los Muertos, El Sombrero

2020 vier je natuurlijk bij El Sombrero, het thema is dit jaar ‘Dia De Los Muertos’! In Mexico vieren ze ‘de dag van de doden’ met een festival waarbij alle overledenen worden herdacht. Het nieuwe jaar bij El Sombrero beginnen we met net zo’n Mexicaans feest waarbij we zorgen voor veel Desperados, Corona en Camino Tequila om in de Mexicaanse stijl te blijven. Onze deuren gaan om 22:00 open en we gaan er een onvergetelijk begin van 2020 van maken!

 

Een onvergetelijk Oud en Nieuw, Café de Fuik

Maak je nieuwjaar onvergetelijk. Vier het bij café de Fuik! Drink onbeperkt bier, fris, wijn voor maar 35 euro. Om 0:00 uur knallen we er ook nog extra bubbels en vuurwerk in. 

 

Oud & Nieuw, Tappers

Vier jouw oud&nieuw bij Tappers! Voor 35 euro de hele avond drankjes en dansjes. En bubbels en vuurwerk om middernacht natuurlijk! Zo goed kan 2020 beginnen!

 

De leven op je Oud & Nieuwtje, Merlyn (uitverkocht)

Is De Leven beter dan het echte leven? 2019 was voor De Leven in ieder geval geweldig. Elke editie was legendary. Of het nou onze bijdrage bij de silent disco van Stille Chaos was, de afsluiter van de 4daagse op Festival 't Eiland of onze vertrouwde avonden in Merleyntje. Elke keer weer hebben we onvergetelijke herinneringen gemaakt! En om dit met jullie te vieren presenteren wij: De Leven op je Oud & Nieuwtje!!

Dit vind je misschien ook leuk