Hier haal je een koffie to go in Nijmegen

Kun jij de dag niet beginnen zonder een kop koffie? Ben je niet te genieten zonder een stevig bakkie pleur? Of wil jij een nieuw koffietentje ontdekken? We hebben de lekkerste coffee's to-go in Nijmegen gevonden en voor je op een rij gezet!

 

1. PUCK Specialty Coffee

De naam zegt het al: PUCK is gespecialiseerd in koffie. Hier vind je altijd een koffie die jij lekker vindt. Houd jij van een fruitige koffie? Of juist een nootachtige en chocolade-achtige koffie? Bij PUCK vertellen ze je met liefde over de verschillende koffies die ze serveren. 

2. HOLT

Als je door de Lange Hezelstraat wandelt dan is dit leuke tentje niet te missen: Holt. Hun pretloket, zoals ze het zelf noemen, is open voor alle wandelaars. Of je nu zin hebt in een heerlijke havermout-cappuccino, moccachino, chai latte of een verse thee: ze maken het allemaal voor jou klaar.

3. Kushiin

Omdat we het zelf niet beter kunnen zeggen, het woord aan eigenaar Abdi Kadar: “Ik ben zelf een ontzettende koffieliefhebber. Maar wat Kushiin zo uniek maakt, los van de koffie en heerlijke gerechten is de warmte die wij willen uitstralen als zaak.”

4. The Coffee Corner

The Coffee Corner serveert de lekkerste koffies en gezonde sapjes to-go. Je vindt The Cofffee Corner bij pilatesstudio REFORM aan het Hertogplein.

 

8. De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Zoals de naam al zegt was De Fabriek vroeger een fabriek waar lampen geproduceerd werden. Ook was het een opslagplaats voor hout. De Fabriek is omgetoverd tot lunchroom en conceptstore (natuurlijk in industriële stijl)! Hier vind je heerlijke koffie en de lekkerste versgebakken appeltaart.

9. Hotel Credible

Hotel Credible, waar je lekker kunt genieten van een warme sfeer, mensen, muziek. Zorgen voor koffie, glühwein, thee, gebak, lunch to go. Vooral voor de vroege vogels ideaal, want ze zijn al vanaf 8.00 uur open.

10. De Wit Wasserij

Naast Hotel Credible vind je de De Wit Wasserij, een wasserette. Maar deze lijkt totaal niet op wasserettes die je misschien al kent. Je bent hier namelijk ook welkom voor een koffie, flat white of een boosterprik (nee, geen echte). Dus bezoek snel hun take-awayloket.

11. Café de Zon

Wandel je aan de overkant in het Rivierenpark? Dan is Café de Zon dé plek om te stoppen voor een koffie. Zij zijn sinds 1921 al hét café van het eiland en ook het oudste café van Lent.

15. Eetbar Bloom

Dichtbij het Kronenburgerpark zit Eetbar Bloom. Zij staan iedere dag voor jou klaar met de lekkerste drankjes. Heb je even een koffiepauze nodig met een wandeling door het Kronenburgerpark? Dan moet je hier zeker even je koffie halen.

16. Gesha

Gesha is helemaal boho-chic en heeft een uitzicht over de Waal. Met de afwisselende specialty coffees beleef je elke dag smaken als perzik, chocolade en jasmijn. De opgeleide barista's staan voor je klaar met een uitgebreid advies.

Dit vind je misschien ook leuk