Moederdag in Nijmegen

Traditiegetrouw vieren we op de tweede zondag van mei Moederdag. Zeker ook in Nijmegen. Deze dag staat geheel in het teken van jouw moeder. Op 9 mei 2021 hoeft ze even niet ontbijtjes voor het hele gezin te smeren, te wassen, te koken en af te ruimen, maar mag ze lekker vertroeteld worden.

Cadeau kopen in Nijmegen?

Neem je actieve houding dus alvast aan. Deze dag mag jij namelijk jouw moeder verrassen én verwennen. Knutsel iets leuks voor haar, geef haar een lekker ontbijtje op bed of koop een leuk cadeau. Hoewel bloemen zeer populair zijn deze dag, is een lieve kaart met speciale woorden van jou zeker ook een bijzonder cadeau. Op zoek naar een kaartje of boek? Kijk dan eens bij Dekker vd Vegt. Maar ook een mooie LP van Waaghals kan leuk zijn. Koop je liever een armbandje of ketting? Dan kun je met gerust hart wat uitzoeken bij Lucardi of My Jewellery. Voor de moeders die veel met hun interieur bezig zijn, kun je bijvoorbeeld terecht bij Dille & Kamillie, Home Stock of Het Heydenrijck.

Meer cadeautips vind je hier!

Verwen jouw moeder thuis of op het terras in Nijmegen

Natuurlijk kun je jouw moeder ook in het zonnetje zetten door met haar Nijmegen in te gaan. Neem haar mee naar één van de vele leuke terrassen die Nijmegen te bieden heeft. Of maak er een nachtje weg van en reserveer in diverse sfeervolle Nijmeegse hotels. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om heerlijke Moederdagboxen af te halen of thuis te laten bezorgen, zoals: 

Dag van het Levenslied 2021

Moederdag zónder de Dag van het Levenslied? Dat is voor veel Nijmegenaren ondenkbaar! Daarom organiseert het smartlappenfestival voor het tweede jaar op rij een Online Moederdagconcert, vol levensliedklassiekers. De livestream vindt plaats op zondag 9 mei, tussen 16:00 en 18:00. Het concert is gratis online te volgen en wordt bovendien live uitgezonden op RN7.

Hoe jij Moederdag met jouw moeder ook indeelt, waarderen zal ze het zeker.

En vergeet vooral niet te genieten!

Ben jij ondernemer en bied jij een leuke actie aan tijdens Moederdag? Laat het ons weten via info@intonijmegen.com

Dit vind je misschien ook leuk