Vier Moederdag in Nijmegen

Op de tweede zondag van mei vieren we Moederdag, dit jaar is dat op 14 mei. Het is dé dag om jouw moeder in de watten te leggen! In Nijmegen zijn er genoeg leuke locaties voor cadeaus en activiteiten om Moederdag te vieren. 

Cadeau kopen in Nijmegen?

In Nijmegen zijn er genoeg winkels om een leuk cadeautje voor Moederdag te kopen. Met een cadeau verras én verwen je jouw moeder! Een bloemetje zal ze zeker waarderen! Wil je er een leuk kaartje bij om een persoonlijke boodschap op te schrijven? Loop dan binnen bij Dekker vd Vegt. Elke moeder vindt natuurlijk iets anders leuks, kijk daarom vooral naar wat jouw moeder leuk vindt. Is ze gek op spelletjes? Bij Moenen & Mariken haal je alle spelletjes in huis. Draagt ze veel sieraden? Dan is een armbandje of ketting van Lucardi een leuk cadeautje. Is ze veel met haar interieur bezig? Bij Rivièra Maison en Make My Day kun je leuke woonaccessoires kopen. Voor de moeders die van muziek houden is een LP van Waaghals en Obscuur it's a vinyl revolution een leuk idee. 

 

Meer cadeautips vind je hier!

Verwen jouw moeder thuis of op het terras in Nijmegen

Natuurlijk kun je jouw moeder ook in het zonnetje zetten door met haar Nijmegen in te gaan. Neem haar mee naar één van de vele leuke terrassen die Nijmegen te bieden heeft. Je kunt er natuurlijk ook een nachtje weg van maken bij een van de Nijmeegse hotels. Of vier Moederdag met: 

De Dag van het Levenslied 2023

Moederdag zónder de Dag van het Levenslied? Dat is voor veel Nijmegenaren ondenkbaar! Op 14 mei 2023 vieren we de 39ste editie van het smartlappenfestival. Samen zingen, lachen, huilen. Volop Moederdag vieren. Met niemand minder dan John de Bever! Wie de tweede special guest is, blijft nog een geheim.

 

Wandelen in Nijmegen

Tijdens een lange wandeling heb je alle tijd van de wereld om met jouw moeder te kletsen. Een moment om écht goede gesprekken te hebben. Het Rivierpark maakt dat soort gesprekken zeker los. Van dit prachtige natuurgebied krijg je nooit genoeg. Geniet van het uitzicht, de natuur én het belangrijkste: geniet van deze Moederdag samen! 

Meer wandelroutes

Schuif aan bij een restaurant - kies hier uit de lekkerste lijstjes

Dit vind je misschien ook leuk...