Plan je bezoek en vermijd de drukte

Nijmegen staat volop in het teken van de feestdagen. Van mooie verlichting in de binnenstad tot aan leuke acties. Helaas is het dit jaar anders dan andere jaren en moeten we met z’n alle extra voorzichtig zijn. Plan daarom je bezoek naar de binnenstad en vermijd de drukte. 

Houd a.u.b. 1,5 meter afstand als je een de binnenstad en een winkel bezoekt.

Start alvast met inslaan

Hoe leuk is het om nu al te starten met cadeaus kopen!? Of het nu is voor Sinterklaas, surprise knutselspullen, kerst of nieuwjaar... iets uitzoeken is en blijft leuk. Maar wacht niet tot de laatste dagen, want juist dan is het top drukte in de binnenstad. En dat willen we voorkomen! Bedenk nu al welke cadeautjes je wilt inslaan en ga op pad als het rustig is. 

Drukte week overzicht

Of je nu een cadeau koopt voor Sinterklaas, Kerstmis, een verjaardag of gewoon zomaar. Vermijd vooral de drukke dagen (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) en ga op een doordeweekse ochtend shoppen in Nijmegen! Plan je bezoek aan de hand van onderstaand overzicht. 

© Wilger Brevoord

Ondersteun lokale ondernemers

Het zijn de ondernemers in Nijmegen die de stad maken tot wat het is! Deze tijd is lastig voor hen, sommige waren of zijn weer (gedeeltelijk) gesloten. Zij kunnen jouw steun supergoed gebruiken! Dus koop je cadeautjes bij jouw favorieten ondernemers.

Wil je liever online kijken naar Nijmeegse producten in plaats van alle winkels af te gaan? Bekijk hier Nijmeegse winkels met een webshop.

© Fabrics & More

De hele week: Black Friday

Het uit Amerika overgevlogen Black Friday begint al een begrip te worden in Nijmegen. Gelukkig starten veel ondernemers dit jaar eerder met kortingen of zijn ze langer geldig. Dus kijk goed naar de  looptijd van aanbiedingen en ga op een rustige doordeweekse ochtend naar de winkel. Zo voorkomen we samen rijen en drukte in de binnenstad!

© Wilger Brevoord

Steun de Nijmeegse horeca

De coronamaatregelen hebben ook een grote impact op de Nijmeegse horeca. Gelukkig kun je ze wel extra steunen in deze tijd! Je kunt natuurlijk je maaltijd bestellen, maar veel locaties bieden ook een cadeaubon aan. Een ideaal cadeautje voor Sinterklaas, Kerst of voor een verjaardag.

Koop een cadeaubon

Sla alvast cadeautjes in!

Dit vind je misschien ook leuk