5x Waar koop je (Nijmeegse) cadeaus voor kinderen?

De feestdagen komen er weer aan en we willen onze kinderen graag verwennen met een mooi cadeau. Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau? Uniek cadeau? In Nijmegen is er keuze genoeg! 

1. De Engelbewaarder

Het ware speelgoedparadijs De Engelbewaarder vind je in een vriendelijk monumentaal pandje in ‘de Oude Stad’. De etalage lonkt om naar binnen te gaan en je vind er van allerlei (houten) speelgoed. Je komt ogen tekort! Het speelgoed is uniek, authentiek en 100% veilig. De altijd vrolijke Yvonne weet precies welk speelgoed bij welke leeftijd past.

Cadeautip: een knuffel van Jellycat

2. De Blokkenpiloot

Met LEGO maak je ieder kind blij. Bij de LEGO speciaalzaak van Nijmegen, De Blokkenpiloot, vind je het complete assortiment van LEGO. Van Duplo tot Lego City, Friends tot Star Wars en Ninjago. Wat een keuze! Je vindt de winkel in de Lange Hezelstraat.

Cadeautip: LEGO Star Wars Het Kind

3. Moenen & Mariken

Deze typisch Nijmeegse spellenspeciaalzaak biedt ruim 10.000 verschillende bordspellen, kaartspellen, dobbelsteenspellen, miniatuurspellen, puzzels en meer. Duizelt de keuze je? De medewerkers geven je graag advies en helpen je graag bij het maken van een keuze.

Moenen & Mariken

Dit vind je misschien ook leuk