Steun de horeca, koop een cadeaubon

Urenlang tafelen, gezellig borrelen of een snelle kop koffie in je favoriete café of restaurant is helaas even niet mogelijk. De coronamaatregelen hebben grote impact op de Nijmeegse horeca. Gelukkig kun je ze wel extra steunen in deze tijd! Je kunt natuurlijk elke avond je maaltijd bestellen, maar veel locaties bieden ook een cadeaubon. Een ideaal cadeautje voor Kerst of gewoon zomaar. Zowel voor de ontvanger als voor de ondernemer! 

Heb je een tip? Mail onze redactie.

Fabergroep

De cadeaubon van de Fabergroep heeft geen geldigheidstermijn, maar dient wel in één keer opgedronken en opgegeten te worden. De bonnen zijn te koop voor deze locaties:

  1. Café Faber
  2. Toon
  3. De Tempelier
  4. The Lobby
  5. Fresca
  6. Eetbar LOEK
Koop de cadeaubon hier

8. BRASS Nijmegen

Wist je dat ook een BRASS. giftcard heeft? Dus zoek je nog een leuk cadeau voor een echte food lover, haal dan een cadeaubon bij BRASS. Ze kunnen de cadeaubonnen voor elke gewenst bedrag maken.

Koop de cadeaubon hier

8. De Hemel

Bij De Hemel hebben ze genoeg keuze uit cadeaubonnen: een dinerbon, een high tea bon of verschillende soorten bonnen voor bierproeverijen. 

Koop de cadeaubon hier

9. Witlof

Plan alvast een avondje uit in het gezellige huiskamer-restaurant aan de Waal: Witlof

Koop de cadeaubon hier

10. Restaurant Groenewoud

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Bestel dan de cadeaubon van Restaurant Groenewoud.

Koop de cadeaubon hier

11. Casa Velencia 

Met liefde serveert Casa Valencia heerlijke traditionele tapas en dranken in een authentieke Zuid-Spaanse sfeer. Dus haal nu alvast je "ticket" to Valencia! 

Koop de cadeaubon hier

15. LUX Nijmegen

Ben je op zoek naar een cadeau? Met de LUX Cadeaukaart geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, herkenning, discussie, verdieping of humor cadeau. Want naast dat je de bon mag verzilveren in het café kan je ook kiezen voor een voorstelling.

Koop de cadeaubon hier

16. Lokale bon

Wil je iemand verrassen en ben je op zoek naar een origineel cadeau dat in de smaak valt? Verwen jezelf of iemand anders dan met een lekker etentje. Het leuke aan de lokale bon is dat de ontvanger zelf mag bepalen bij welk restaurant hij of zij gaat eten.

Met de lokale bon ondersteun je dus ook echt die ondernemer, want zij betalen geen kosten en krijgen het volledige bedrag uitgekeerd.

 

Koop de cadeaubon hier

Dit vind je misschien ook leuk...