Steun de horeca, koop een cadeaubon

Urenlang tafelen, gezellig borrelen of een snelle kop koffie in je favoriete café of restaurant is helaas even niet mogelijk. De coronamaatregelen hebben grote impact op de Nijmeegse horeca. Gelukkig kun je ze wel extra steunen in deze tijd! Je kunt natuurlijk elke avond je maaltijd bestellen, maar veel locaties bieden ook een cadeaubon. Een ideaal cadeautje voor Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar. Zowel voor de ontvanger als voor de ondernemer! 

Heb je een tip? Mail onze redactie.

Fabergroep

De cadeaubon van de Fabergroep heeft geen geldigheidstermijn, maar dient wel in één keer opgedronken en opgegeten te worden. De bonnen zijn te koop voor deze locaties:

  1. Café Faber
  2. Toon
  3. De Tempelier
  4. The Lobby
  5. Fresca
  6. The Fuzz
Koop de cadeaubon hier

7. De Nieuwe Winkel

Met een cadeaubon van De Nieuwe Winkel kun je iemand echt blij maken. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren.

Koop de cadeaubon hier

8. De Hemel

Bij De Hemel hebben ze genoeg keuze uit cadeaubonnen: een dinerbon, een high tea bon of verschillende soorten bonnen voor bierproeverijen. 

Koop de cadeaubon hier

9. Witlof

Plan alvast een avondje uit in het gezellige huiskamer-restaurant aan de Waal: Witlof

Koop de cadeaubon hier

10. Pasundan

Ga voor dé echte authentieke Indonesische keuken van Pasundan

Koop de cadeaubon hier

11. Casa Velencia 

Met liefde serveert Casa Valencia heerlijke traditionele tapas en dranken in een authentieke Zuid-Spaanse sfeer. Dus haal nu alvast je "ticket" to Valencia! 

Koop de cadeaubon hier

15. The Black Fox & De Meesterproef

Wil je iemand verrassen en ben je op zoek naar een origineel cadeau dat in de smaak valt? Verwen jezelf of iemand anders dan met een lekker etentje. Maak iemand blij met een speciale avond door het geven van een cadeaubon van The Black Fox of De Meesterproef. Leuk om te geven, nog lekkerder om te krijgen! 

 

Koop de cadeaubon hier

Dit vind je misschien ook leuk