7x hard werken in een koffiebar in Nijmegen

Er zijn heel veel koffiebars in Nijmegen te vinden. Eigenlijk wel op elke hoek van de straat. De lijst van leuke tentjes met heerlijke koffie is werkelijk eindeloos. Er zijn veel koffiebars die nu ook de mogelijkheid bieden om daar te komen werken. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe creatieve en inspirerende plek om te werken? Dit kan zeker als je bij een van onderstaande koffiebars gaat zitten.

1. Bairro's Buro

Verse taarten en heerlijke koffie terwijl je op een plek zit waar je echt goed kunt werken. Bairro’s Buro is onderdeel van Bairro Alto en is een ‘inspirational workspace’, zoals ze het zelf noemen. Omdat het onderdeel is van Bairro Alto, kun je hier ook genieten van hun heerlijke specialty coffee en alle lekkere taarten die ze elke dag vers bakken. Je moet hier van te voren wel even je plekje reserveren. Het eerste uur betaal je 5 euro en voor elk uur dat volgt betaal je 2,50 euro.

2. Fika Kantoor

Ook Fika heeft een apart gedeelte dat ze Fika Kantoor noemen. Hier heb je je eigen kantoor in een koffiebar en laptops zijn de hele dag welkom. Dus je kunt hier ongestoord de hele dag je to-do lijst afwerken, terwijl je geniet van een goede kop koffie of thee. Een plekje bij Fika Kantoor is gratis en flexibel, mits je wel iets te eten of drinken bestelt. 

3. Coffeelab

Bij Coffeelab kun je ook een dag ongestoord werken. Ze hebben er meerdere tafels gereserveerd voor ondernemers of studenten waar je laptop de hele dag welkom is. En de sfeer en de koffie zijn hier heerlijk. Je hoeft geen plek te reserveren of te betalen, wel verwachten ze dat je er een drankje drinkt of daar luncht.

4. Puck

Ook weer een heerlijke koffiebar waar specialty coffee wordt geschonken. Ze vertellen je met alle plezier meer over de verschillende soorten koffies en over de hele reis die de koffiebonen hebben afgelegd. Bij Puck Specialty Coffee zijn verschillende laptoptafels beschikbaar. Dus werk aan je business en leer meer over alle verschillende soorten koffie. Wel verwachten ze ook hier dat je een kopje koffie (of iets anders) drinkt als je hier aan de slag gaat.

5. Kushiin

Bij Kushiin nemen ze koffie echt serieus. Ze hebben hun eigen private label dat staat voor puurheid, passie en beleving. En dat is zeker te proeven. Naast koffiedrinken kun je ook serieus werken in hun inspirational workspace. Ook hier hoef je niet te reserveren of te betalen, zolang je hier iets eet of drinkt.

6. Lunchbar de Viking

Werken, lunchen, koffiedrinken en tussendoor een stukje van een van hun zelf gebakken taarten eten; bij de Viking is dat heerlijk. Ook hier kun je werken in een inspirerende omgeving met een gezellige en laagdrempelige sfeer. Je kunt gewoon binnenlopen, een drankje bestellen en je laptop openklappen.

7. Guesthouse Vertoef

Professionals, ondernemers, start-ups, digital nomads, studenten… iedereen is welkom bij Guesthouse Vertoef. Het principe is heel simpel; neerploffen, laptop open en hard aan de slag gaan. Je kunt er werken in een echte werkruimte, in de bar of zelfs op het terras. En ook heel belangrijk; de koffie is hier erg lekker. Je hoeft je plek niet te reserveren. Wil je beneden in de werkruimte wilt zitten? Dan betaal je een vergoeding van 7,50 euro voor een hele dag of 25 euro voor een hele week. Wil je even kort aan de slag? Dan kun je ook in de bar werken en hoef je alleen iets te drinken of eten te bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk...