Webshops van Nijmeegse ondernemers

Inmiddels zijn er vergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo hebben de meeste winkels in de binnenstad van Nijmegen de deuren moeten sluiten. Gelukkig zijn er genoeg online webshops van Nijmeegse winkels om toch te kunnen shoppen en lokale ondernemers te steunen! Bekijk hier alle Nijmeegse winkels met een webshop:

Heb je een tip? Mail onze redactie.

© Mijnwinkel Nijmegen

Nijmegen.mijnwinkel.nl

Via nijmegen.mijnwinkel.nl kun je online shoppen bij jouw favoriete lokale Nijmeegse ondernemers: Oil en Vinegar, Het Duurzame Warenhuis, Runnersworld, De Bierhoeder, De Bierbrigadier, Het Theezaakje, Chocola Belga, De Bruijn Wijnkopers, Maters Groentespeciaalzaak, De Knollentuin, Kaashandel De Wit, De Groene Weg en Aangenaam Aleppo

Het werkt heel simpel: iedereen uit Nijmegen, Lent en Oosterhout (gemeente Nijmegen) kan via de site producten van lokale ondernemers zoeken en bestellen. Je kunt zelfs bij meerdere winkels tegelijk bestellen! Wat je hebt besteld wordt dezelfde dag nog bezorgd door duurzame bezorgdienst Velocity Fietskoeriers, of kun je ophalen bij de winkel.

Bezoek nijmegen.mijnwinkel.nl

Dit vind je misschien ook leuk