7x de leukste speelgoedwinkels

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, barbiepop, knuffel, lego of iets anders? Kom dan naar Nijmegen! Hier zijn verschillende speelgoedwinkels waar je zeker gaat slagen! Wij tippen jou de leukste winkels

1. Blokkenpiloot

Bij De Blokkenpiloot, LEGO speciaalzaak, in de Lange Hezelstraat vind je het complete assortiment van LEGO (het beroemde speelgoedmerk uit Denemarken). Dus weet je al wat je bouwen zou, als jij de keuze had? Nou binnenin een Blokkenpiloot pakje, vind je ideeën zat! 

2. De Regenboog

Voor duurzaam en eerlijk speelgoed kan je terecht bij: de Regenboog. Ze hebben van alles... houten speelgoed, boeken, knuffels, de creatiefste knutselpakketten en nog veel meer. Dus wil je even goed rondneuzen, ga dan naar deze speelgoedzaak!

3. Moenen en Mariken

Heb je spelletjes op je verlanglijstje staan? Memory, Monopoly Junior, Mens Erger Je Niet, Twister en ga zo maar door? Dan tippen wij Moenen en Mariken! Het is een spellenspeciaalzaak met spellen van toen én nu.

4. De Engelbewaarder

De Engelbewaarder is al sinds 1983 een kinderparadijs met speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Met hun jarenlange kennis en verschillende soorten speelgoed, helpen zij jou met het kopen van het perfecte item.  

5. Wonder For Kids

Wist je ook al dat Wonder For Kids in Nijmegen een super leuk assortiment met allerlei speelgoed voor kinderen heeft? Vooral voor baby's hebben ze van alles! Van boekjes tot knuffels en van een stapeltoren tot aan bijtringen. 

6. Intertoys

Het centrum van Nijmegen heeft vorige maand een nieuwe speelgoedwinkel erbij gekregen: Intertoys. Bij Intertoys haal je het leukste speelgoed voor jong én oud.

7. Bij Dré

Je kunt ook even stoppen 'Bij Dré'. Daar zal je hoe dan ook met een grote tas originele cadeauartikelen de winkel weer verlaten. 

 

Dit vind je misschien ook leuk