8x de leukste speelgoedwinkels

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, barbiepop, knuffel, lego of iets anders? Kom dan naar Nijmegen! Hier zijn verschillende speelgoedwinkels waar je zeker gaat slagen! Wij tippen jou de leukste winkels

1. Blokkenpiloot

Bij De Blokkenpiloot, LEGO speciaalzaak, in de Lange Hezelstraat vind je het complete assortiment van LEGO (het beroemde speelgoedmerk uit Denemarken). Dus weet je al wat je bouwen zou, als jij de keuze had? Nou binnenin een Blokkenpiloot pakje, vind je ideeën zat! 

2. De Regenboog

Voor duurzaam en eerlijk speelgoed kan je terecht bij: de Regenboog. Ze hebben van alles... houten speelgoed, boeken, knuffels, de creatiefste knutselpakketten en nog veel meer. Dus wil je even goed rondneuzen, ga dan naar deze speelgoedzaak!

3. Moenen en Mariken

Heb je spelletjes op je verlanglijstje staan? Memory, Monopoly Junior, Mens Erger Je Niet, Twister en ga zo maar door? Dan tippen wij Moenen en Mariken! Het is een spellenspeciaalzaak met spellen van toen én nu.

4. Flying Tiger Copenhagen

Ook bij de Deense winkelketen Flying Tiger Copenhagen kun je terecht voor verschillende soorten speelgoed en typische 'hebbedingen' met een huismerk en eigen ontwerpen. Je vindt er meer dan 1.500 producten!

5. Wonder For Kids

Wist je ook al dat Wonder For Kids in Nijmegen een super leuk assortiment met allerlei speelgoed voor kinderen heeft? Vooral voor baby's hebben ze van alles! Van boekjes tot knuffels en van een stapeltoren tot aan bijtringen. 

6. Intertoys

In het centrum van Nijmegen kun je ook terecht bij de Intertoys. Bij Intertoys haal je het leukste speelgoed voor jong én oud.

7. Bij Dré

Je kunt ook even stoppen 'Bij Dré'. Daar zal je hoe dan ook met een grote tas originele cadeauartikelen de winkel weer verlaten. 

8. ToysGarden

Bij ToysGarden aan de Molenweg kun je terecht voor duurzaam en betaalbaar buitenspeelgoed. Daarnaast hebben ze ook een trampolinepark waar je kunt testspringen. 

 

Dit vind je misschien ook leuk