10x terrassen aan het water in Nijmegen

Als het zonnetje schijnt, dan zijn de terrasjes een heerlijke plek om te zitten. Het liefst met een lekker uitzicht, zoals aan het water. Wil jij weten welke terrassen in Nijmegen aan het water zitten? Wij helpen je verder!

1. Grand Café Waterwolf

Aan de levendige Waalkade in Nijmegen vind je het gezellige Grand Café Waterwolf. Kom lunchen op het zonnige terras en geniet van een weids uitzicht over de Waal.

2. Dock 17

Het terras van Dock 17 zit aan de Waalkade, hier vang je de allerlaatste zonnestralen van de dag op. Daardoor zit je niet alleen lekker warm, maar geniet je ook van het prachtige uitzicht van de ondergaande zon aan de Waalkade.

3. Opoe Sientje

Bezoek Opoe Sientje wanneer je een typisch festivalsfeertje wilt ervaren! Ga lekker liggen in een hangmat op de boot of neem plaats aan een van de tafeltjes op het ruime terras. Je kijkt er uit over de brug aan de Waalkade.

7. BRASS.

BRASS. heeft een groot terras dat heerlijk in de zon staat. Pas 's avonds als de zon achter het gebouw ondergaat, zit je hier in de schaduw. Je kunt zelf kiezen voor een beschut plekje onder de parasol of een plekje in de zon. Door het mooie uitzicht over het water, krijg je hier echt een vakantie-vibe!

8. De Meesterproef

Vergeet je niet in te smeren als je op het terras van De Meesterproef zit, want ook hier zal de zon lang op je huid stralen! Met een prachtig uitzicht op de Waal geniet je hier van bijzondere gerechten.   

9. Ultimo

Ken je restaurant en wijnbar Ultimo al aan de Lage Markt? Het terras ligt aan het hogere deel van de Waalkade: daar heb je dus prachtig uitzicht op de Waal.

10. Coffee Bar Gesha

Of wat dacht je van Coffee Bar Gesha? Houd je van de boho-chic stijl? Dan ben je op deze locatie aan het water op het juiste adres. Je kunt er lekker ontbijten of lunchen. En… goed om te weten: ze hebben er elke dag vers gebak.

Dit vind je misschien ook leuk...