11x borrelen tot in de laatste uurtjes in Nijmegen

Vakantie in eigen stad! Daar hoort natuurlijk heerlijk borrelen bij tot in de late uurtjes… trek de fles bubbels maar alvast open, want wij delen met jou dé zomer hotspots! Veel plezier.

1. Hotel Pauw

Pauw bruist dag en nacht! Hier bestel je tot 's avonds laat de heerlijkste borrels en hapjes. Cocktails, bieren, wijnen... voor wat ga jij? Tip: op elke vrijdag draait er er een DJ live. Dat is dus gegarandeerd een feestelijke avond! Van donderdag tot en met zaterdag zijn ze tot 1.00 uur geopend, maar ook van zondag tot en met woensdag kun je hier tot laat borrelen, namelijk tot 00.00 uur.

2. De Achtertuin

Grote blokken beton omhelzen het bamboe en het houten raamwerk van stadsoase de Achtertuin. Een fijn plekje op het Vasim terrein waar het goed vertoeven is. Van speciaalbiertjes, pizza uit de zelfgemaakte steenoven tot aan de kimchi tosti. Op vrijdag en zaterdag zijn ze tot 1.00 uur geopend. 

3. Why Not

Why Not, geopend van dinsdag tot en met zondag tot 22.00 uur. Bestel een borrelplank XL en maak een keuze uit één van de ‘festive drinks’. Cheers!

4. Atelier

Bij atelier BAR ALL DAY kan je, zoals de naam al aangeeft, deze hele dag terecht. Zo ook in de late uurtjes voor een goede borrelsessie! Van donderdag t/m zaterdag zijn ze zelfs tot 1.00 uur open om gezellige borrelaars te verwelkomen. 

5. Ultimo

Ultimo, een restaurant en wijnbar zonder pretenties, gewoon heerlijk eten met fantastische wijnen. Bestel daarbij hun heerlijke huisgemaakte charcuterie, een échte passie van de eigenaar Pepijn. Ultimo is woensdag tot en met maandag geopend tot 23.00 uur.

9. De Industrie 

Op een warme zomeravond schuif je heerlijk aan op het terras van De Industrie voor een borrelavondje. Fan van cocktails? Bestel de cocktail tasting: 3 cocktails met 3 verschillende borrelhapjes.

10. Hotel Credible

In Hotel Credible verblijf je niet, je bént er. En als je er bent, dan is de kans groot dat je blijft. Omdat je zo lekker zit te kletsen, kijken, rummikuppen, chillen én borrelen. Je geniet er van de warme sfeer, de mensen en de muziek. Hotel Credible is op vrijdag en zaterdag geopend tot 1.00 uur en van zondag tot en met donderdag tot 00.00 uur. 

11. Blue Bar Nijmegen

Borrelen? Say no more! De Blue Bar in Blue Nijmegen heeft alles op het menu staan om lekker te borrelen: open wijnen, champagnes, biertjes van de tap en fles, cocktails, hun eigen Blue Gin en nog veel meer. Benieuwd? Kom langs! Ze zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag tot 00.00 uur en zondag tot 23.00 uur. 

 

Blue Bar Nijmegen
Liever wat uitgebreider tafelen? Bekijk dan hier de restaurants in Njimegen.

Dit vind je misschien ook leuk...