11x lunch afhalen in Nijmegen

In Nijmegen zijn genoeg lunchplekjes waar je aan een tafeltje kunt zitten. Even geen zin in? Of wil je je stadswandeling combineren met een lekkere afhaallunch? Je kunt namelijk je favoriete broodje, salade of wrap natuurlijk gewoon in Nijmegen afhalen. We zetten een aantal tips voor jou op een rijtje:

1. Fika

''De Zweedse koffiepauze is meer dan een pauze. De beste ideeën ontstaan tijdens een fika.'' Een extra reden om iets lekkers af te halen bij Fika. In hun kiosk vind je smørrebrød, zoetigheden, koffie en nog veel meer lekkers! 

2. BUUV

Zin in een rondje Goffertpark met een heerlijke boterham in je linkerhand? Haal een broodje af bij BUUV Nijmegen. Ook kun je ervoor kiezen om een picknickkleed mee te nemen en deze uit te spreiden in het park.

3. Bairro Alto

Verscholen achter de drukke ‘Grote Markt’ in Nijmegen vind je Bairro Alto. Ontvlucht de drukte en geniet thuis of op het grasveldje voor Barrio Alto van een goedgevuld bord met verse en zoveel mogelijk lokale producten. Dikke plakken brood belegt met de lekkerste homemade ingrediënten. Maar misschien ruil je die plak brood liever in voor een kom met knapperige salade? Ook dat kan bij Bairro Alto!

4. Broodje Ben

Broodje Ben levert de lekkerste lunch in Nijmegen. Je vindt ze midden in het centrum: Marikenstraat 8. De variaties aan beleg zijn groot. Zo kun je kiezen uit vlees en vis, maar ook vegetarische en veganistische belegde broodjes! Smullen maar!

5. The Fresh Factory

In de Houtstraat vind je The Fresh Factory. Hier maken ze de lekkere salades, poke bowls, vers belegde sandwiches of wraps en nog veel meer voor jou klaar!

9. Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans eet je bagels, geen broodjes. Naast belegde bagels om je vingers bij af te likken, vertroetelen ze je graag met lekkers en gezonds voor ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje om af te halen.  

10. Brasserie Jolie

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 (dinsdag gesloten) staat Brasserie Jolie voor jullie klaar met de lekkerste koffies, warme chocolademelk (mét slagroom natuurlijk), broodjes, boxen, gebakjes, maaltijden en soepen. Met de kwaliteit en service zoals je gewend bent.

Dit vind je misschien ook leuk...