15x lunch afhalen in Nijmegen

Een drukke ochtend aan het werk… tijd voor een ommetje tussen de middag én een lekkere lunch! Verwen je zelf zo nu en dan of trakteer iemand op iets lekkers. Je kunt je favoriete broodje, salade of wrap natuurlijk gewoon in de binnenstad afhalen. We zetten een aantal tips voor jou op een rijtje:

1. Bairro Alto

Verscholen achter de drukke ‘Grote Markt’ in Nijmegen vind je Bairro Alto. Ontvlucht de drukte en geniet thuis van een goedgevuld bord met verse en zoveel mogelijk lokale producten. Dikke plakken brood belegt met de lekkerste homemade ingrediënten. Maar misschien ruil je die plak brood liever in voor een kom met knapperige salade? Ook dat kan bij Bairro Alto!

2. Kushiin

De heerlijkste broodjes, salades en tosti's haal je bij Kushiin. 'Kushiin' staat voor keuken. Het is de plek waar het gezin dagelijks samenkomt; waar niet alleen wordt gekookt, maar ook wordt geleefd, gelachen, en genoten. Dit is waar puurheid, passie & belevenis samenkomt. En dat proef je!

3. Fika

''De Zweedse koffiepauze is meer dan een pauze. De beste ideeën ontstaan tijdens een fika.'' Een extra reden om Fika in huis te halen vanaf donderdag tot 15.00 uur. Het aanbod wisselt per weekend. Koffie taart en smørrebrød zul je er altijd vinden. Wil je een groot aantal broodjes? Bel dan even van te voren naar 024 20 60 159, dan zetten zij het voor je klaar.

4. Why Not

Why Not Nijmegen: de naam zegt het al. Kies van te voren je favoriete lunch (geloof ons: keuze genoeg!) en verwen jezelf tijdens je thuiswerkdag. Plaats je bestelling snel en gemakkelijk via Whatsapp: 06 16 539 686.  

5. Fresca

Bij Fresca is alles vers en kiezen ze voor zoveel mogelijk verantwoorde producten uit de buurt. Dat proef je! Wat dacht je van een broodje kip met warme brie, een burrito bowl, een BLT of een broodje zalm? Of pak uit met een goed gevulde lunchbox. Lunch bestellen kan tot 16.00 uur, dus je half uurtje pauze zul je zeker niet overslaan.

6. PUCK Specialty Coffee

PUCK mag in dit lijstje niet ontbreken. Genoeg zoete en hartige keus bestel je tot 15.00 uur. Ben je daarnaast een échte koffieliefhebber? Dan moet je hun lekkere bakkies toch even geproefd hebben. Fruitig, noot- of chocoladeachtig, ze vertellen je er graag meer over!

10. Yoghurt Barn

De keuze is reuze bij Yoghurt Barn Nijmegen voor de echte yoghurt-fans onder ons! Bestel gemakkelijk online jouw favoriete yoghurt- en frozen specials, overnight oats, barn toast en wraps. Oh én, heb je je ontbijtje ’s ochtends overgeslagen? Leuke tip: de breakfast deal is de hele dag door te bestellen.

11. Downtown

Downtown, gelegen aan de historische Kannenmarkt in het centrum van Nijmegen, bied je fluffy pancakes, avo toast, tuna melt, maar ook heerlijke salades met geroosterde wintergroenten, pulled jackfruit en zoete aardappel. Wat kies jij? Plaats je bestelling via Whatsapp: 06 29 303 541.

 

12. First Things First

Ook First Things First, een specialty coffee bar in Honigcomplex, is geopend voor take away. Elke week maken ze heerlijke broodjes, tosti’s en soepjes. Van dinsdag tot en met zondag haal je tot 15.00 uur de lekkerste gerechten af.

Dit vind je misschien ook leuk