10x internationale supermarkten in Nijmegen

In Nijmegen vind je een uitgebreid assortiment aan internationale producten in supermarkten. Denk aan Turkse, Griekse, Slavische, Oosterse, Surinaamse specialiteiten… en ga zo maar door. We hebben 10 van deze supermarkten voor je op een rijtje gezet. Eet smakelijk! Of beter gezegd: Afiyet Olsun? καλή όρεξη?

1. Dünya Internationale Supermarkt

Bij Dünya Internationale Supermarkt aan de Couwenbergstraat vind je een uitgebreid assortiment aan internationale producten. De supermarkt krijgt reviews als ‘hier hebben ze echt de beste baklava’, ‘je krijgt waar voor je geld’ en ‘perfecte supermarkt voor alles wat met buitenlands eten te maken heeft’.

5. Amazing Oriental Nijmegen

In het Winkelcentrum Dukenburg bezoek je Amazing Oriental Nijmegen. Deze Aziatische supermarkt heeft meer dan 10.000 A-merken uit Azië. Fan van bubble tea? Haal het hier!

6. Toko Weuro

Toko’s zijn winkeltjes met Oosterse en soms ook Afrikaanse en Surinaamse producten. Nijmegen heeft er wel meerdere in de stad, bijvoorbeeld Toko Weuro aan de Augustijnenstraat. Je vindt er de zoete variant van Kikoman sojasaus, heerlijk gemberbier en typische 5-spice kruiden. De prijzen zijn ook nog eens erg gunstig!

7. Aris Market

Aris Market aan de Van ’t Sant-straat vind je elke dag weer voordelige producten. Een supermarkt, bakkerij en slagerij in één. Tip: bezoek de winkel voor hun dagaanbiedingen in allerlei vers!

8. Sahin De Echte Groenteman

Sahin: je beste groenteman, al 15 jaar. Sahin De Echte Groenteman vind je aan de Steenbokstraat. Denk aan Turks brood, salades en tzatziki.

9. Anushka Market

Bij Anushka Market haal je etenswaren uit Slavische landen. Hiermee wordt geprobeerd om verschillende culturen bij elkaar te brengen.

10. Toko Rinus

Toko Rinus aan de Steenbokstraat is al meer dan 50 jaar een begrip in Nijmegen. De Aziatische supermarkt heeft een ruim assortiment aan Oosterse prodcuten en biedt verse maaltijden en snacks aan. Ook verzorgt de toko catering op bestelling.

Dit vind je misschien ook leuk...