10x de perfecte locatie voor een kinderfeestje

Het organiseren van een kinderfeestje kan soms een uitdaging zijn maar de juiste locatie kan het nog leuker maken! Ben jij nog op zoek naar de perfecte plek om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren? Wij zetten de allerleukste locaties voor je op een rijtje! Lees snel verder. 

1. Kinderboerderij De Goffert

Voor kinderen die van dieren houden, is Kinderboerderij De Goffert de perfecte locatie. Hier kunnen ze knuffelen met verschillende boerderijdieren, zoals geiten, schapen, konijnen en nog veel meer. Naast het bewonderen van de dieren kunnen kinderen ook deelnemen aan educatieve activiteiten, zoals het voeren van de dieren of ponyrijden.

 

2. Binnenspeeltuin Monkey Town

Monkey Town is een populaire binnenspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en spelen. Met een breed scala aan speeltoestellen, zoals glijbanen, trampolines en ballenbakken, is dit een ideale locatie voor een actief en avontuurlijk kinderfeestje.

 

3. Bioscoop LUX

Een kinderfeestje in de bioscoop is altijd een succes. De LUX biedt speciale kinderfeestarrangementen, waarbij de jarige en zijn/haar vrienden kunnen genieten van een leuke kinderfilm. Ze krijgen ook popcorn, drinken en een verrassing. Na de film kun je genieten van een heerlijke taartje in het café. 

 

4. Skatepark Waalhalla

Voor oudere kinderen of tieners die graag actief bezig zijn, is Skatepark Waalhalla de perfecte plek voor een uniek kinderfeestje. Het skatepark biedt de mogelijkheid om te skateboarden, steppen of inline skaten op uitdagende parcours. Er zijn professionele instructeurs beschikbaar om de kinderen te begeleiden, ongeacht hun ervaringsniveau. 

5. De Bastei

Als je op zoek bent naar een educatieve en fascinerende locatie voor het kinderfeestje, dan is het de Bastei een goede keuze. Ontdek de natuurlijke omgeving van de rivier de Waal, doe interactieve activiteiten zoals dijkbouw en onderzoek in het laboratorium. Een avontuurlijke en leerzame ervaring voor de jarige en zijn/haar vrienden!

 

6. Sportcomplex 'SportQube'

Als je op zoek bent naar een sportief kinderfeestje, is Sportcomplex 'SportQube' een uitstekende keuze. Ze bieden diverse sportactiviteiten aan, zoals voetbal, hockey, tennis en nog veel meer. Er zijn gekwalificeerde trainers aanwezig om de kinderen te begeleiden en hen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 


 

7. Het MuZIEum

Het MuZIEum is een plek waar kinderen kunnen ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Ze kunnen deelnemen aan een interactieve rondleiding waarbij ze worden begeleid door blinde of slechtziende gidsen. 

8. Zwembad De Goffert

Organiseer een feestje in zwembad De Goffert. Laat de kinderen genieten van de glijbanen, stroomversnellingen en speeltoestellen. Er zijn vaak speciale arrangementen beschikbaar, zoals een feestelijk versierde feesttafel en een snackpakket.

9. Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Vier het kinderfeestje met een heerlijke pannenkoek bij Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. Naast smakelijke pannenkoeken biedt het restaurant vaak speciale arrangementen voor kinderfeestjes, inclusief speelactiviteiten en een verrassing voor de jarige.

 

10. Planet Awesome

Beleef een geweldig kinderfeestje vol avontuur en speelplezier bij Planet Awesome, met attracties zoals trampolines, klimwanden en een Ninja Parcours.

Dit vind je misschien ook leuk...