10x ontbijten in Nijmegen

Heb je zin om te gaan ontbijten in Nijmegen, maar je weet niet waar? Bekijk dan hieronder het diverse aanbod binnen en buiten het centrum. Want Nijmegen barst van de leuke ontbijttentjes!

1. Fika

Bij Fika is een leuk ontbijtcafé waar je smørrebrød kunt eten. Dit zijn rijkelijk belegde meergranen boterhammen met Scandinavische specialiteiten. Waar zij zitten? Van Broeckhuysenstraat 5. 

2. Hotel Credible

De echte vroege vogels kunnen voor een ontbijt naar Hotel Credible. Kies voor een heerlijke breakfast bowl, een uitsmijter of een croissant met kaas. PS: geniet naast je ontbijtje van een goed boek, ze hebben genoeg leesvoer om een jaar mee door te komen.

3. Kattencafé Baltazar

Voor ontbijten met kattenknuffels ga je naar Kattencafé Baltazar: een knus huiskamercafé met een uitgebreide menukaart. Moes, Kiwi, Wolfje, Pim en Puk wachten je op in de Van Welderenstraat!

7. Philipse Koffie & Brocante

Psst… ken je deze geheime ontbijtcafé al? Voor een laat ontbijt in Nijmegen kun je naar Philipse Koffie & Brocante, deze zit goed verstopt.. want hij zit naast de St. Stevenskerk! Dus als je even geen zin hebt in de drukte van het winkelgebied, maar wel in het centrum wilt blijven, kun je hier heen voor een broodje, soepje of salade. 

8. Yoghurt Barn

Geniet van jouw healthy of guilty pleasure bij Yoghurt Barn! Laat je inspireren door de Barnista’s: een crunchy nootje, fris vers fruit, heerlijke brokken fait trade chocolade en/of smaakvolle siroop. Zoet of hartig, een eigen receptuur overnight oats of een verassende wrap. De keuze is reuze!

 

9. Kushiin

Begin de ochtend met een holy pankcake, bowls of een smoothie van Kushiin. Een echte koffieliefhebber? Met veel plezier, liefde en aandacht maken ze je favoriete kopje klaar.

10. De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat zit De Fabriek gevestigd. Je kunt hier terecht vanaf 10.00 uur voor een lekker broodje, salade of yoghurt gevuld met honing, muesli en notenmix. 

Dit vind je misschien ook leuk...