Stevenskerk

De laatgotische Stevenskerk is gelegen in het hart van het fraaie historische centrum van Nijmegen. Wie deze kerk binnenstapt raakt direct onder de indruk van het indrukwekkende lijnenspel in de architectuur en de bijzondere lichtval.

De laatgotische Stevenskerk is gelegen in het hart van het fraaie historische centrum van Nijmegen. Wie deze kerk binnenstapt raakt direct onder de indruk van het indrukwekkende lijnenspel in de architectuur en de bijzondere lichtval door de glas-in-loodvensters. In het hart van de kerk bevindt zich het indrukwekkende grafmonument van Catharina van Bourbon uit 1512. Pronkstuk is het beroemde Königorgel, dat veelvuldig wordt bespeeld.

Naast een prachtige middeleeuws monument is de Stevenskerk een bijzondere locatie voor uw evenement, congres, diner of andere bijeenkomst. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die dit sfeervolle gebouw biedt. De grote kerk is uitermate geschikt voor grootschalige ontvangsten.

Maar ook met een kleiner gezelschap kunt u bij de Stevenskerk terecht. In het koor kunnen recepties tot 200 personen plaatsvinden. Daarnaast zijn er verschillende ruimten die geschikt zijn voor tentoonstellingen, lezingen en intieme concerten.

Contact

Adres:
St. Stevenskerkhof 62
6511 VZ NIJMEGEN
Plan je route
Afstand:

Openingstijden

  • Voor actuele openingstijden: www.stevenskerk.nl

Prijzen

  • Toelichting prijs:

Kenmerken

TV, audio, video & Internet

  • Internetverbinding: WiFi
Stevenskerk Nijmegen 1.jpg

Hier vind je ons