6x cadeautips voor vaderdag

Het is weer tijd om de leukste cadeautjes uit te zoeken voor jouw vader! In Nijmegen is er genoeg leuks te doen en te kopen. Zet hem dus vooral lekker in het zonnetje en haal inspiratie uit onze tips voor Vaderdagcadeaus.

1. Iets om uit te pakken

Wat dacht je van een mooie CD of LP van Kroese of Waaghals, zodat hij zijn eigen collectie kan vergroten? Of voor de vaders die van mooie horloges houden: koop er een bij Juwelier Eugène van Baal of Juwelier Hemmer. Houdt jouw vader van lezen? Neem een kijkje bij Dekker vd Vegt voor een goed boek. 

2. Op stap met pap

Samen erop uit gaan voor de culturele vitaminen, dat is natuurlijk erg gezellig! Zo maak je samen nieuwe herinneringen op Vaderdag. Koop tickets voor een voorstelling bij de Stadsschouwburg of een concert bij Concertgebouw de Vereeniging. Je kunt ook een plekje reserveren bij LUX of Vue Walstraat voor een goede film. 

En wat dacht je van een bezoek aan een museum? Ga samen naar Museum het ValkhofmuZIEum, museum De Bastei of één van de andere inspirerende musea in Nijmegen

3. Een mooi kledingstuk

Een mooi nieuw kledingstuk is natuurlijk ook altijd een leuk cadeau, daarvoor ga je naar Score of Dedicated. Voor de sportende vaders, kun je een passend cadeautje geven bij de sport die hij doet. Zoals een hardloopshirt van Run2Day of een nieuwe wielrenbroek van Kersten Wielersport. Weet je nog niet precies wat je wil, maar wil je eerst even rondkijken? De Black & Blue shop is dé winkel voor mannen. Hier loop je de winkel zeker uit met het perfecte cadeau voor je vader. 

4. Trakteren...

Wil je juist wat gaan doen tijdens Vaderdag? Dan zijn er genoeg locaties om heerlijk te vertoeven! Drink een speciaalbiertje op het terras bij Freddy's Beerkitchen of bij De Hemel. Of bezoek één van de andere leuke terrasjes in Nijmegen. Wat ook altijd gezellig is: je vader trakteren op een ijsje bij één van deze ijssalons.

5. Een ritje maken in een oldtimer of Tesla huren

Altijd al in een prachtige oldtimer of een tesla rond willen rijden? Vaderdag is je kans! Bekijk hier bij SnappCar, een autodeelplatform, welke auto’s beschikbaar zijn in Nijmegen. Veel plezier!

6. Maak een mooie wandeling

Ga samen met je vader een mooie wandeling maken door een van de parken in Nijmegen. Dat gaat hij vast heerlijk vinden! Vooral als je tussen de wandeling door een lekkere koffie to go haalt. Of ergens stopt voor een koffie en uitgebreide lunch. 

Koffie tips in het centrum

Dit vind je misschien ook leuk...