6x meedoen aan een pubquiz in Nijmegen

Ben je klaar voor een avond vol plezier en uitdaging? In Nijmegen zijn er tal van plekken waar je kunt deelnemen aan een pubquiz. Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond met vrienden, deze vijf locaties bieden je de perfecte gelegenheid om je kennis te testen en misschien zelfs te winnen! 

1. Café Beij Ons

Elke dinsdag om 20:30 organiseert Café Beij Ons een leuke algemene kennisquiz met acht ronden, waaronder een foto- en muziekronde. Voor de quiz kun je ook genieten van een lekker hapje. Ook tijdens de quiz zijn er genoeg lekkere snacks om te bestellen. Aanmelden kan op de website van Quizacademy. Ga vooral een keer bij hen langs voor een gezellige en uitdagende avond!

Daalsedwarsweg 21, 6521 EE Nijmegen

 

2. Café Faber

Café Faber organiseert, met uitzondering van de zomermaanden, elke maand een pubquiz. Teams van maximaal vijf personen kunnen deelnemen voor slechts 2 euro per persoon. Een extra motivatie voor de quizzers: het winnende team krijgt de rekening van de quizavond volledig kwijtgescholden. Vooraf reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent. De aankondiging van de eerstvolgende quiz vind je altijd op de Facebookpagina van Café Faber.

Van Broeckhuysenstraat 12-14, 6511 PH Nijmegen

3. Café Samson

Café Samson in het stadscentrum biedt regelmatig een vermakelijke pubquiz aan in samenwerking met Upbeatles. De quizdata variëren, dus het is raadzaam om de agenda of de Facebookpagina van Upbeatles te raadplegen voor de meest actuele informatie over de volgende quiz. Je kunt je inschrijven aan de bar of door een e-mail te sturen naar cafesamson@gmail.com.

Houtstraat 4, 6511 JN Nijmegen

 

4. Thiemeloods

Elke woensdagavond om 21:00 uur organiseert Thiemeloods in Bottendaal een Engelstalige quiz. Deze wekelijkse quiz bestaat uit vijf rondes met diverse thema’s zoals actualiteiten, entertainment en algemene kennis. Deelname kost 3 euro per persoon en inschrijven vooraf is niet nodig. Voor meer details en updates kun je de website van Thiemeloods bezoeken. Bereid je voor op een avond vol plezier en uitdaging!

Leemptstraat 34, 6512 EN Nijmegen

5. Café Van Rijn

Café Van Rijn organiseert in het stadscentrum elke maand op zondagavond een pubquiz. Elke quiz wordt samengesteld door een wisselend team, wat zorgt voor steeds nieuwe en verrassende vragen. Teams mogen bestaan uit maximaal vijf personen en deelname kost 10 euro per team. Tijdens de quizavond zorgt Van Rijn voor heerlijke hapjes en leuke prijzen. Houd de Facebookpagina van Café van Rijn in de gaten voor de actuele quizagenda en meld je aan voor een gezellige en uitdagende avond!

Molenstraat 103A, 6511 HD Nijmegen

 

6. De Industrie

De Industrie in Oud-West organiseert elke eerste maandag van de maand de pubquiz West. Deze quiz wordt in samenwerking met Upbeatles georganiseerd en deelname kost 4,50 euro per persoon. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website van De Industrie of door een e-mail te sturen naar info@deindustrie.nl.

Weurtseweg 105, 6541 AP Nijmegen
Beniewd naar nog meer pubquizen in Nijmegen? Check dan de site van PubQuiz Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk