10x zomerse cocktails drinken in Nijmegen

Wat doe je op een warme zomeravond? Precies! Een cocktailbar opzoeken en genieten maar. Het leuke is dat je zoveel keuzes hebt en er dus voor iedereen een cocktail naar smaak is. Ook als je de bob bent kun je heerlijke mocktails drinken. Maar waar in Nijmegen zit je goed als je cocktails wilt drinken? Wij helpen je verder!

1. Bar socio. Nijmegen

Bar socio. Nijmegen, gevestigd in een stoer straatje in Nijmegen: Van Welderenstraat 90. Je geniet er van heerlijke cocktails als Moscow Mule, Paloma en Portotonic. Je trapt er het weekend af voordat je op stap gaat. Proost alvast!

2. PAAK Vinyl Bar

Voor een lekkere cocktailavond zit je bij PAAK Vinyl Bar (Bloemerstraat 23) goed. We raden je aan om plaats te nemen bij de vinylshop achter de bar waar de dj plaatjes draait. Bestel lekkere borrelhapjes en jouw hele avond is compleet.

v.l.n.r.: Peter Eschgfäller, Marijn aan de Stegge, Menzo Dijkstra en Troy Rondon Guasque

6. atelier. BAR ALL DAY

En nog een nieuwe bar die dit jaar haar deuren opende: atelier. BAR ALL DAY op de Van der Brugghenstraat 14. Je bestelt hier bijvoorbeeld een Cosmopolitan met vodka, triple sec, cranberrysap en limoen.

 

7. Blue Bar

Juliette's Blue Bar in Hotel Blue Nijmegen (Oranjesingel 14-20) heeft een mega cocktailkaart. De cocktails gaan oneindig lang door. Van fris en vol tot zoet en zuur, van sterk naar alcoholvrij. Je hebt hier echt alles. Laat je verrassen. Bestel bijvoorbeeld eens Gin & Juice by Snoop Dogg… Wie weet wordt dit jouw favoriete cocktail!

8. TOON

In dit gezellige café hebben ze heerlijke cocktails. Je geniet bij Toon Nijmegen, op Mariënburg 68, van diverse smaken. Heb je weleens de Toons Pina Colada geprobeerd? Dat is een cocktail met ananas, kokos, room en limoen. Genieten! Liever een mocktail? Dan kun je de Toons Passion bestellen met passievrucht, lychee, vanille, limoen en munt. 

9. Bar Cali

Bar Cali vind je aan de Priemstraat 13. Een bar in de benedenstad van Nijmegen waar je heerlijke cocktails besteld. Wat snacks en sides erbij en genieten maar!

10. Café Wunderkammer

Ook Café Wunderkammer (Houtstraat 47) heeft wat lekkere cocktails op de menukaart staan. Denk aan Dark & Stormy of een Krakau Mule. Of neem hun mocktail: Hibiscus Spritz 0.0. Voor welk drankje je ook kiest, je zit hier hoe dan ook goed.

Dit vind je misschien ook leuk...