24x hier krijg je als student korting

Wil jij als student geld besparen? Dat kan! Op deze plekken krijg jij studentenkorting op vertoon van je studentenpas:

1. Ami kappers

Bij Ami Kappers krijg je als student 10% korting op een behandeling in de salon. Dit geldt alleen voor studenten van 16 t/m 22 jaar en het is niet geldig in combinatie met andere acties.

2. The Barber Station

Mannelijke studenten kunnen bij The Barber Station voor €27,50 (in plaats van €32,-) hun haar laten knippen.

3. Bon Ton Kappers

Vrouwelijke studenten kunnen bij Bon Ton Kappers voor €30,- in plaats van €32,- knippen en mannelijke studenten voor €27,50 in plaats van €32,-. Je wordt dan geknipt door een Topstylist.

4. The Color

Laat je haren bij The Color knippen met 20% studentenkorting op álle behandelingen!

5. Café Daen

Café Daen heeft bij veel gerechten op de menukaart een ‘S’ staan. Bij deze gerechten krijg je dan studentenkorting. Je betaalt dan nog maar €7,50! 

6. Café Samson

Studenten krijgen bij Café Samson op zondag, maandag, dinsdag en woensdag 10% korting op het drankenassortiment. 

7. Het Restaurant ROC Nijmegen

Studenten van ROC Nijmegen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en De Radboud Universiteit kunnen bij Het Restaurant ROC Nijmegen dineren (3-gangen!) voor maar €7,50. Let op: dit kan van dinsdag t/m donderdag en niet bij het CSA menu.

8. Wereldkeuken Triavium

Bij Wereldkeuken Triavium krijg je all-in dining met 10% studentenkorting. Dit is niet geldig met andere kortingen of op feestdagen. Let op: alleen geldig op donderdag!

9. Pathé

Op maandag is het Student Day bij Pathé. Jij kunt dan als student voor maar €9,- naar de film. Dit is exclusief toeslagen en niet geldig op specials en events of tijdens de kerstvakantie.

10. Vue Nijmegen

Bij Vue Nijmegen kun je als student voor maar €9,20 (exclusief toeslagen) naar de film. En dat is nog niet alles! Op donderdag is het Student Night en dan krijg je twee biertjes voor de prijs van één. Niet verkeerd, toch?

11. Swapfiets

Bij Swapfiets kun je voor maar €14,50 per maand een Original fiets krijgen. Normaal gesproken is dit €16,90 per maand. Je betaalt wel de eenmalige kosten (€19,50). Je krijgt als student bovendien voorrang met een afspraak maken voor het ophalen van je Swapfiets in de winkel. Super handig!

12. Rijwielhandel De Concurrent

Is je fiets kapot? Bij Rijwielhandel De Concurrent kun je voor een reperatie terecht en krijg je 20% studentenkorting. 

13. Autorijschool Tempo

Studenten krijgen bij Autorijschool Tempo €50,- korting. Je kunt je lesdagen en -tijden handig aanpassen aan je rooster. 

14. Hunkemöller

Je krijgt als student 10% korting op jouw aankoop bij de Hunkemöller. Je kan dit zelfs combineren met andere acties. Goede deal!  

15. We Fashion

Tijdens het hele collegejaar (van 1 september t/m 31 augustus) krijg je bij WE Fashion 10% studentenkorting. Let op: de korting is exclusief voor WE IS ME members, maar hier kan je je eenvoudig voor inschrijven.

16. Xando

In de onderwijswebshop van Xando kun je een nieuwe Mac of iPad met korting kopen. Lees hier meer over hoe jij deze korting kunt krijgen. 

17. De Lindenberg

De Lindenberg heeft voor studenten meerdere acties, namelijk;

- €1,50 studentenkorting op alle professionele voorstellingen
- 15% korting op alle cursussen voor volwassenen
- speciaal cursusaanbod die aantrekkelijk geprijsd zijn
- een volledige oefenruimte huren voor maar €11,- per uur (inclusief apparatuur)
- een oefenvergunning voor een heel jaar voor €170,- per jaar (+ 15% korting!)

18. LUX

Als je student bent kun je iedere dag met korting naar het progamma van LUX. Ga naar de film voor € 7,00 (€ 3,00 korting), naar een voorstelling (theater, muziek, dans) voor € 10,50 en bij een debat krijg je altijd € 2,50 korting.

19. Stadsschouwburg De Vereeniging

Bij Stadsschouwburg De Vereeniging kun je bij de meeste voorstellingen en concerten korting krijgen. Op de website staat bij de betreffende voorstellingen en concerten of de korting geldig is. Ook kunnen studenten (tot 30 jaar) vanaf een kwartier voor aanvang voor veel voorstellingen en concerten een last-minute kaartje kopen voor maar €12,50. En dat is inclusief consumptie!

20. Merleyn

Met SKIM krijg je altijd 50% korting op concerten in Merleyn (tenzij van tevoren uitverkocht en alleen bij de deur verkrijgbaar). Daarbovenop kun je tijdens bepaalde dansavonden het eerste uur gratis naar binnen en er worden nog veel meer kortingsacties onder de noemer SKIR in Doornroosje en Merleyn aangeboden.

21. Museum Het Valkhof

Je koopt als student tickets voor Museum Het Valkhof voor maar €6,25 in plaats van €12,50. Koopje dus!

22. De Bastei

De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie, heeft een leuke entreeprijs voor studenten. Je betaalt hier als student €6,- in plaats van €9,-!

23. Radboud Sportcentrum

Bij Radboud Sportcentrum kun je als student erg voordelig sporten. Met een jaarabonnement betaal je €123,- per jaar en met een maandabonnement betaal je €18,45 per maand.

24. Het Rode Kruis

Het Rode Kruis biedt een 12-uurs cursus voor studenten voor maar €75,-. Je bespaart dan €125,-! Deze cursus wordt bovendien vaak (deels) vergoed door je zorgverzekering. In de cursus word je opgeleid tot basis EHBO’er en je leert hoe je moet reanimeren en een AED moet gebruiken. De 12-uurs cursus bestaat uit 4 cursusavonden.

Dit vind je misschien ook leuk