21x hier krijg je als student korting

Wil jij als student geld besparen? Dat kan! Op deze plekken krijg jij studentenkorting op vertoon van je studentenpas:

1. AMI kappers

Bij AMI Kappers betaal je als student geen €25,95 maar €20,95 voor jouw knipbehandeling. Daarnaast ontvang je 10% cadeau op de overige behandelingen.

2. Storado Kappers

Hier wordt je geknipt met korting! Bij Storado Kappers betaal je €19,- in plaats van €22,- voor een knipbeurt.

3. Bon Ton Kappers

Vrouwelijke studenten kunnen bij Bon Ton Kappers voor €32,50 in plaats van €34,50 knippen en mannelijke studenten voor €29,50 in plaats van €34,50. Je wordt dan geknipt door een Topstylist en dient dit van tevoren aan te geven.

4. Coef Hairdressers

Studenten opgelet! Bij Coef Hairdressers krijg je 20% korting. 

5. De Waagh

Ben jij student? Op dinsdag en woensdag kun je reserveren voor de maandelijks wisselende Waaghhap: een voor- en hoofdgerecht voor €15,-! Op de socials van De Waagh zie je wat de Waaghhap van de week is.

6. Wereldkeuken Triavium

Bij Wereldkeuken Triavium krijg je all-in dining met 10% studentenkorting. Dit is niet geldig met andere kortingen of op feestdagen. Let op: alleen geldig op donderdag!

7. Pathé

Op maandag is het Student Day bij Pathé. Jij kunt dan als student voor maar €9,- naar de film. Dit is exclusief toeslagen en niet geldig op specials en events of tijdens de kerstvakantie.

8. Vue Nijmegen

Bij Vue Nijmegen kun je als student voor maar €10,20 (exclusief toeslagen) naar de film. En dat is nog niet alles! Op donderdag is het Student Night en dan krijg je twee biertjes voor de prijs van één. Niet verkeerd, toch?

9. Swapfiets

Bij Swapfiets kun je voor maar €16,90 per maand een Original fiets krijgen. Normaal gesproken is dit €18,90 per maand.

10. Rijwielhandel De Concurrent

Is je fiets kapot? Bij Rijwielhandel De Concurrent kun je voor een reparatie terecht en krijg je 20% studentenkorting. 

11. Autorijschool Tempo

Studenten krijgen bij Autorijschool Tempo €50,- korting. Je kunt je lesdagen en -tijden handig aanpassen aan je rooster. 

12. Hunkemöller

Je krijgt als student 10% korting op jouw aankoop bij de Hunkemöller. Je kan dit zelfs combineren met andere acties. Goede deal!  

13. WE Fashion

Tijdens het hele collegejaar (van 1 september t/m 31 augustus) krijg je bij WE Fashion 10% studentenkorting. Let op: de korting is exclusief voor WE IS ME members, maar hier kun je je eenvoudig voor inschrijven.

14. Xando

In de onderwijswebshop van Xando kun je een nieuwe Mac of iPad met korting kopen. Lees hier meer over hoe jij deze korting kunt krijgen. 

15. De Lindenberg

De Lindenberg heeft voor studenten meerdere acties, namelijk;

- €1,50 studentenkorting op alle professionele voorstellingen
- 15% korting op alle cursussen voor volwassenen
- speciaal samengestelde studentencursussen die aantrekkelijk geprijsd zijn
- een volledige oefenruimte huren voor maar €11,- per uur (inclusief apparatuur)
- 15% korting op een oefenvergunning voor een heel jaar

16. LUX

Als je student bent kun je iedere dag met korting naar het progamma van LUX. Ga naar de film voor € 7,- (€ 3,- korting) of naar een voorstelling (theater, muziek, dans) voor € 10,50.

17. Stadsschouwburg De Vereeniging

Bij Stadsschouwburg De Vereeniging kun je bij de meeste voorstellingen en concerten korting krijgen. Op de website staat bij de betreffende voorstellingen en concerten of de korting geldig is. Ook kunnen studenten (tot 30 jaar) vanaf een kwartier voor aanvang voor veel voorstellingen en concerten een last-minute kaartje kopen voor maar €12,50. En dat is inclusief een drankje!

18. Museum Het Valkhof

Je koopt als student tickets voor Museum Het Valkhof voor maar €6,25 in plaats van €12,50. Koopje dus!

19. De Bastei

De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie, heeft een leuke entreeprijs voor studenten. Je betaalt hier als student €7,50 in plaats van €10,-!

20. Afrika Museum

Bij een bezoek aan het Afrika Museum krijg je €5,- korting en je betaalt dus maar €10,-.

21. Radboud Sportcentrum

Bij Radboud Sportcentrum kun je als student erg voordelig sporten. Met een jaarabonnement betaal je €134,- per jaar en met een maandabonnement betaal je €20,10 per maand.

22. Olround Bowlingcentrum Nijmegen

Op elke doordeweekse dag tot 18.00 uur krijg je korting op een uurtje bowlen bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen. Op donderdag mag je zelfs de hele dag gebruik maken van de studentenkorting. Let op: iedereen in het gezelschap wordt gecontroleerd op studentenpas. 

 

Dit vind je misschien ook leuk