5x escape rooms in Nijmegen

Een escaperoom is een activiteit waarbij je samen met je partner in crime, of een grotere groep in een ruimte wordt geplaatst. Aan de hand van puzzels, opdrachten en raadsels moet je snel een uitweg zien te vinden. Bekijk hieronder het aanbod in Nijmegen.

1. Enjoy VR

Beleef een escape room in virtual reality bij Enjoy VR. Uniek in Nijmegen! Je stapt in een levensechte film waarbij je elkaar ziet en hoort.

2. Escape Room, Titus Brandsmastraat 3

Bij Escape Room Nijmegen vermaak je jezelf de hele dag. Ze bieden arrangementen aan inclusief diner én een een heuse pubquiz. 60 Minuten spanning en sensatie in de Las Vegas room of The Graveyard. Ontsnappen jullie binnen de tijd?

3. Escape Boot

Speciaal aan deze escape room is dat je hier ook terecht kunt voor je bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten etc. De Escape Boot heeft namelijk een "arena" speciaal voor 20 tot 50(!) man, waarin je in twee groepen de strijd tegen elkaar aan gaat.

4. Project Escape

Project Escape heeft ook twee vestigingen net buiten het centrum, één aan de Tweede Oude Heselaan 181a en de ander aan de  Waalbandijk 8a (Honigcomplex). In totaal bieden zij vijf verschillende escape rooms aan met allen een eigen verhaal. Ook gezinnen kunnen hier voor een leuke escape room terecht! 

5. Escape room in kelder van Museum Het Valkhof

Ook vind je een escape room van Nijmegen onder Museum Het Valkhof. In de kelder zit een  spannende en educatieve 'kamer' genaamd "Universiteit in verzet". Je zit vast in een waargebeurd verhaal.. weet jij te ontsnappen?

Dit vind je misschien ook leuk