5x escape rooms in Nijmegen

Een escaperoom is een activiteit waarbij je samen met je partner in crime, of een grotere groep in een ruimte wordt geplaatst. Aan de hand van puzzels, opdrachten en raadsels moet je snel een uitweg zien te vinden. Bekijk hieronder het aanbod in Nijmegen.

1. Enjoy VR

Beleef een escape room in virtual reality bij Enjoy VR. Uniek in Nijmegen! Je stapt in een levensechte film waarbij je elkaar ziet en hoort.

2. Escape Room Nijmegen

Bij Escape Room Nijmegen aan de Titus Brandsmastraat 3 vermaak je jezelf de hele dag. Ze bieden arrangementen aan inclusief diner én een een heuse pubquiz. 60 Minuten spanning en sensatie in de Las Vegas room, Disco Inferno of The Graveyard. Ontsnappen jullie binnen de tijd?

3. Escape Boot

Speciaal aan deze escape room is dat je hier ook terecht kunt voor je bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten etc. De Escape Boot heeft namelijk een "arena" speciaal voor 20 tot 50(!) man, waarin je in twee groepen de strijd tegen elkaar aan gaat.

4. ROX Escape Experience

ROX Escape Experience is de escape experience in de Vasim! Speel een van de drie unieke escape rooms, elk met hun eigen verhaal. Ontdek het hele verhaal in 3 unieke, bloedstollende geheime missies. Leuk voor alle leeftijden vanaf 12 jaar!

5. Prison Island

In Prison Island bij Olround bevind je je in een groot cellencomplex. Gebruik je fysieke, technische en tactische skills om te ontsnappen uit de maar liefst 32 cellen. Weet jij te ontsnappen?  

Dit vind je misschien ook leuk