Witlof

Witlof staat voor het gegeven dat wij alles met liefde doen van een glas wijn inschenken tot het aannemen van je jas tot het in de watten leggen met alle heerlijke verse ingrediënten die de seizoenen ons bieden. In ons logo staat op de i een hartje en...

Witlof staat voor het gegeven dat wij alles met liefde doen, van een glas wijn inschenken tot het aannemen van je jas, tot het in de watten leggen met alle heerlijke verse ingrediënten die de seizoenen ons bieden. In ons logo staat op de i een hartje en dit verwijst naar bovenstaand verhaal. We doen alles "with love", overigens is witlof ook nog eens de favoriete groente uit de jeugd van chef-kok Jurgen.

Onze keuken is ambachtelijk te noemen met een Franse basis met invloeden vanuit de hele wereld. Het enige wat we zelf niet produceren is ons brood, daarvoor hebben we onze stadsbakkerij de Bie die de meest heerlijke broodsoorten maakt voor ons.

Zelfs veel van onze groenten proberen we zelf te verbouwen, dit gebeurd door onze koks die dit als hobby hebben.

Kom maar eens proeven bij Witlof en ervaar het zelf!!

Openingstijden

  • elke maandag12.00 - 22.00 uur
  • elke dinsdag12.00 - 22.00 uur
  • elke woensdaggesloten
  • elke donderdag12.00 - 22.00 uur
  • elke vrijdag12.00 - 22.00 uur
  • elke zaterdag12.00 - 22.00 uur
  • elke zondag12.00 - 22.00 uur
  • Tijdens het Covid-19 hebben we geen à la carte mogelijkheden! Uiteraard houden we met individuele dieetwensen altijd rekening. vanaf 12:00 uur hebben we een lunchmogelijkheid met een verrassingsmenu van 3-gangen à 29,00 per persoon   om 16:00 uur beginnen we aan de late lunch waarin we een 4-gangen verrassingsmenu serveren à 37,50 per persoon    en om 19:00 uur beginnen we aan onze all-in avond uit voor 75,00 per persoon. Hier serveren we een 5-gangen verrassingsmenu met een bijpassend 5 glazen wijnarrangement, brood met boter en olijfolie, tafelwater en na het diner koffie/thee met huisgemaakte friandises.

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons