Bestel je Paasmenu bij de Nijmeegse horeca

Zondag 4 april en maandag 5 april 2021 vieren we weer Pasen! Het hoogtepunt van het paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het paasontbijt (of de paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig hoeft daar niet veel aan te veranderen in deze tijd! Veel Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants stellen met liefde een ontbijtje of brunch voor je samen. Haal 'm op of laat het bezorgen en roep iedereen snel aan tafel. 

1. Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Het échte Van der Valk Paasontbijt, maar dan bij je thuis? Dan kan op 1e en 2e Paasdag! Vul uiterlijk vrijdag 2 april dit formulier in, dan staat je verse Paasontbijt klaar op 4 of 5 april! Je kunt de bestelling ophalen op zondagochtend 4 april of maandagochtend 5 april tussen 7.00 – 9.30 uur in het hotel, afrekenen is uitsluitend per PIN mogelijk.

2. De Meesterproef

Maak er een feestelijk Pasen van! Geniet met je gezin of vrienden van een heerlijke Paasbrunch met lokale ingrediënten en huisgemaakte producten. Natuurlijk hebben ze ook aan de kinderen gedacht. Zo begin je met een lekker kopje soep, vervolgens luxe broodjes met verschillende soorten beleg en een ei hoort er natuurlijk bij! Sluit vervolgens lekker af met kwark en twee soorten zoet gebak. Ze serveren de brunch in een mooie box met makkelijke en duidelijke instructies, zodat je in een mum van tijd de brunch op tafel zet. De Paasbrunch kan je op 3 of 4 april 's middags ophalen en kost € 22,50 euro.

3. Borboleta

Portugees genieten doe je bij Borboleta! Ook zij hebben gedacht aan een heerlijk gevulde Paasbox met onder andere huisgemaakte eiersalade, een paasstol en verse jus d'orange voor slechts € 16,95 euro. De kids kunnen meegenieten voor € 11,95 euro. 

4. Why Not - Eatery The Pancake

Ook Why Not maakt er op 1e Paasdag, 4 april, een feestje van! Ze zorgen voor een aantal heerlijke Paasspecials, denk aan een Paasontbijt, brunchbox, high tea en diner voor thuis. Daarnaast staat er nog iets heel leuks op de planning: een egghunt in de binnenstad. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer info en reserveer alvast telefonisch via 06-16539686. 

8. Eten & Drinken

Ook dit jaar kun je bij Eten & Drinken een heerlijke Paasbrunch en een 3- of 4-gangenmenu bestellen. De Paasbrunch met onder andere croissantjes, aspergesoep en roerei met bacon bestel je voor € 18,75 euro. Een gangenmenu bestel je al vanaf € 19,75 euro. 

Dit vind je misschien ook leuk