10x flexwerkplekken in Nijmegen

Zin om buiten de deur te werken? Even weg van dezelfde vier muren om je heen? Dan zijn flexwerkplekken een goede oplossing. De meeste flexwerkplekken beschikken over alle facilliteiten die je nodig hebt. Inspiratie nodig? Hier zijn een aantal flexwerkplekken in Nijmegen:

1. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 

Een toplocatie om te werken, want je bent hier binnen 1 minuut lopen vanaf Station Lent en je kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is Van der Valk een erg mooie en luxe locatie om te werken. Even wat anders dan die vier muren om je heen. Je bent hier 7 dagen per week welkom in het restaurant, in Lola’s Bar en op het terras voor ontbijt, lunch, borrel, diner en natuulijk om te werken.

2. Hotel Nimma

De plek waar mensen samen komen om te eten, werken, een drankje te doen of te overnachten. Dat is Hotel Nimma. Er hangt hier altijd een erg prettige en warme sfeer. Superfijn, want zo kun jij op je gemak aan de slag! Heb je nog wat extra energie nodig om de dag te starten? Neem een lekker gezond ontbijt of een heerlijke koffie in het restaurant. Je vindt Hotel Nimma aan de Weurtseweg, net buiten het centrum van Nijmegen.

3. PUCK Specialty Coffee

Midden in het centrum van Nijmegen vind je PUCK Specialty Coffee. Hier kan je helemaal op je gemak aan de slag. De tafels achterin hebben een kaartje met een laptop erop, zo weet je precies waar je kunt zitten. De koffies worden hier met veel liefde en aandacht gemaakt. Dus als je zin hebt in een bakkie voor of tijdens het werk, ga dan naar PUCK!

4. Bhalu 

Bhalu, te vinden in de Bloemerstraat, is de plek om ontspannen aan het werk te gaan. Hier kun je samen zijn, samen praten, samen lachen en samen kennis delen. De ruimte is erg mooi aangekleed met heel veel groen. Zo krijg je net het idee of je in de natuur aan het werk bent. Tussendoor kun je genieten van een kop koffie of een smakelijke lunch. Super leuk: ze geven hier ook yogalessen! Dat is toch de perfecte manier om zonder werkstress naar huis te gaan?

5. Fika

Fika heeft een speciale flexwerk-ruimte waar jij comfortabel aan de slag kunt gaan. Je werkt hier helemaal gratis en reserveren vooraf is niet nodig. Erg flexibel dus! Pluspunt: je mag natuurlijk lekker meegenieten en bestellen van de menukaart van deze koffiebar. Je betreedt Fika Kantoor via Fika Kiøsk in de Van Broeckhuysenstraat.

6. Bibliotheken in Nijmegen

Wie van rustig werken houdt, kan ook terecht bij de dichtstbijzijndste Nijmeegse bibliotheek. Vanaf 1 maart 2024 kun je zelfs een werkplekje reserveren, zodat je zeker weten met je laptop kunt neerstrijken (dat kan dan bij Bibliotheek Marienburg, Hatert, Zwanenveld en Elst). Daarnaast kun je ook in Bibliotheek Muntweg gebruik maken van een werkplek. Een werkplekje bij de bieb is kosteloos.

7. Coffeelab

Je loopt hier zo vanaf Centraal Station Nijmegen naar binnen. Een hele fijne locatie dus! CoffeeLab heeft een kaart vol goede koffies, home-made gerechten en de hele dag ontbijt. Oh, en niet te vergeten: goede borrels, lokale biertjes en borrelplanken! De werkdag is nog nooit zo lekker geweest.

8. LUX Nijmegen

LUX is een sfeervolle en gastvrije ontmoetingsplek die je vindt in het centrum van Nijmegen. Iedereen is welkom, ook flexwerkers. Tussen het werken door bestel je koffies die met aandacht voor je zijn gemaakt en kun je genieten van ontbijt, lunch of diner. Tip: je kunt hier de lunchbon van IntoNijmegen gebruiken!

9. In de Kazerne

Je kunt bij In de Kazerne heerlijk vertoeven, zowel op het terras als binnen. Rustig aan de slag met een goedvullende lunch tussendoor om zo weer met energie de dag door te komen. Dat is toch heerlijk! Ze hebben hier gratis Wifi en stroom, dus daar hoef je je in ieder geval geen zorgen over te maken. 

10. Bairro's Buro

Bij Bairro's Buro kun je onafgebroken aan je taken werken, terwijl je jezelf trakteert op uitmuntende koffie en een versterkende lunch van Bairro Alto. Of je nu een plek zoekt voor concentratie, inspiratie wenst of wilt overleggen met een collega, deze locatie biedt je alle benodigdheden voor een productieve dag.

Dit vind je misschien ook leuk