7x Koningsdag 2021 afhaalboxen

Het oranjefeestje vier je thuis en daar helpen diverse horecazaken bij. Wat dacht je van een goed gevulde picknicktas of een Kingsbox? We hebben de mogelijkheden in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Dat wordt koninklijk genieten!

1. Kingsize Borrelbox van Café Eten & Drinken

Voor de tweede jaar op een rij noemen we Koningsdag ook wel Woningsdag. Aan ons allemaal de taak om dat zo gezellig mogelijk te maken! Dat doe je met het Kingsize Borrelbox van € 37,50 euro voor 4 personen van Café Eten & Drinken. De samenstelling bestaat onder andere uit roggebrood met haring, Hollandse garnalen bonbons, gevulde pepers en meloen met Serranoham. Een flesje prosecco of wijn erbij maakt het oranje feestje compleet! Bestel de box voor het weekend van 24 t/m 27 april via mail, telefonisch via 024 381 15 01 of Whatsapp: 06 87 17 41 89. Je kunt de box gratis laten thuisbezorgen of zelf afhalen.

5. Koningsdag picknicktas van De Meesterproef

De Meesterproef zorgt voor een goed gevulde picknicktas om mee te nemen naar het Goffertpark, ondanks dat er geen vrijmarkt is. Of blijf dichterbij en plof neer in het Westerpark of Kronenbugerpark. Op het Waalstrandje is het natuurlijk ook heerlijk vertoeven. De tas zit vol met lekkers, bestek, servetten en glaswerk. Voor zowel volwassenen (€ 25,00 p.p.) en kinderen (€ 12,50 p.p.). Je kan de picknicktas 27 april ophalen tussen 11.00 en 13.00 uur.

6. Wine Not Borreltas van Why Not X Eatery The Pancake

Ja hoor, de picknicktas is weer terug van weggeweest! Why Not X Eatery The Pancake maakt er weer een feestje van. Lekker voor thuis, maar nog leuker in het park. Zij bezorgen voor bestek en glazen.

7. Bestellen bij afhaalrestaurants

Veel restaurants en cafés bieden als noodoplossing tijdelijke afhaal- en bezorgmogelijkheden, ook tijdens Koningsdag! Wij weten zeker dat in het kader van 'support your locals' jij weer bij jouw favoriete locatie gaat afhalen. Ook onze favorieten kun je weer in huis halen, lees snel verder.

Dit vind je misschien ook leuk