9x restaurants met een binnentuin in Nijmegen

In een binnentuin zit je gezellig, maar ook lekker rustig. We hebben hieronder 9 restaurants met een binnentuin voor je op een rij gezet. Laat het zomerse gevoel maar komen!

1. Why Not

Bij Why Not komen de meest diverse gerechtjes uit de keuken. Ze hebben een authentieke Spaanse oven, waardoor er heerlijke broodjes gemaakt kunnen worden. Bestel een lekker drankje en geniet in het gezellige binnentuintje van Why Not. 

2. Restaurant 't Zotte Lemke

Bij Restaurant 't Zotte Lemke, een mooi historisch pand in de Lange Hezelstraat, kun je altijd terecht voor wat lekkers te eten en te drinken én een dosis gezelligheid in de binnentuin. 

5. Brasserie MANNA

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie van MANNA. In de binnentuin van het hotel heerst er een ongedwongen sfeer en geniet je er van een ontbijt, lunch, borrel of diner.

6. Eetbar MikMak

Met veel plezier ontvangt Eetbar MikMak haar gasten in hun verwarmde en overdekte binnentuin. Je kunt hier comfortabel zitten en genieten van lekkere drankjes en fijne smaken uit diverse straten van de wereld. 

 

7. Ultimo

Een binnentuin mag je het officieel misschien niet noemen, maar bij Ultimo zit je op een verborgen plek in het zonnetje bij de Waal. Het is een restaurant en wijnbar, waar het eten fantastisch samengaat met de wijnen. Je geniet er van een smaakvolle mix van Australische barbecue-specialiteiten, complexe Aziatische gerechten en homemade lekkernijen uit Amerika en Europa.

8. FIKA

FIKA: De Zweedse koffiepauze is meer dan een koffiepauze. Het is een ritueel! FIKA is een lunchcafé in het centrum van Nijmegen, gelegen in een zijstraat van het Faberplein. In de tuin geniet je van een bakkie pleur of een heerlijk glaasje wijn tijdens de borrel.

9. PUUX

Bij PUUX is het eten niet alleen lekker, het is ook biologisch, dieet- en allergievriendelijk. Op de menukaart vind je veel veganistische, vegetarische en glutenvrije producten, dus ga er vooral eens langs en proef de gerechten in hun binnentuintje!

Honger gekregen en benieuwd welke restaurants er nog meer in Nijmegen te vinden zijn? Bekijk dan deze pagina!

Dit vind je misschien ook leuk...