Haal hier jouw chocolade

Het maakt niet uit welk moment van het jaar het is... winter, lente, zomer of herfst. Chocola kun je altijd geven als cadeau met kerst, Valentijnsdag, voor een verjaardag of jubileum. Of gewoon lekker als verwennerij voor jezelf. Wij vertellen je waar je de beste chocolade in Nijmegen kunt krijgen, met foto's van Tycho van Dijk. 

Chocola Belga

Chocolade Belga heeft in het stadscentrum maar liefst twee locaties (Burchtstraat 77 en Bisschop Hamerstraat 6). Op beide locaties kun je terecht voor ambachtelijk gemaakte chocoladeproducten, zoals bonbons, truffels en showstukken. Ze werken met eerlijke chocolade, verse producten en zonder conserveermiddelen! Dat is een bezoek aan een van de twee filialen wel waard. In de Bisschop Hamerstraat kun je heerlijke macarons en ijs halen. Een grote kans dat je na één blik in de vitrine om bent. 

Looijenga

Deze banketbakkerij dateert van 1830 en is al lang een begrip in Nijmegen. Op zoek naar taarten, gebakjes, bonbons en nog meer chocolade? Dan ben je bij de Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga op het juiste adres. Ook kun je via hun website online bestellen, super handig! 

Leonidas Bonbons

Belgische bonbons in de smaken: wit, melk, puur en dan met alcohol of marsepein. Zo kun je zelf je doosje samenstellen als je in de winkel staat op het Koningsplein. Smullen maar! Een heerlijk cadeau om te geven, maar zeker een aanrader om voor jezelf te kopen.

Chocobreak

Ben je echt een chocoladegek? Dan mag je Chocobreak zeker niet vergeten! Samen met je vrienden of familie kun je zelf bonbons maken. Je werkt met fudge en marsepein om een verrukkelijke bonbon te maken en natuurlijk krijg je je eigen creaties mee naar huis. Ook geven ze demostraties over chocolade, kinderworkshops en bieden ze diverse arrangementen aan. 

Strik Patisserie

Ze staan dan bekend om hun taarten en gebak voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. Maar hun assortiment is heel erg breed want zij hebben ook cake, vlaaien en koek. En natuurlijk het belangrijkste: heerlijke chocolade en bonbons!