Doornroosje Poppodium

Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen. Van pop, rock tot dance en metal, je bent aan het goede adres bij Doornroosje voor concerten en dance avonden!

Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen en omstreken, het behoort tevens tot één van de oudste in Nederland. Opgericht in 1968 maar nog steeds ‘alive and kicking’! En niet zo’n beetje ook, want in 2014 is het gloednieuwe Doornroosje geopend aan het Stationsplein in Nijmegen. Met twee fantastische zalen die het mogelijk maken om in de voorhoede van de live muziek te blijven opereren.

Van kleine spannende en vernieuwende artiesten tot grote namen die tot de verbeelding spreken. Van pop, rock en wereldmuziek tot dance, metal en jazz, je bent aan het goede adres bij Doornroosje. Maar ook net daarbuiten, want we programmeren ook concerten in Merleyn, het kleine broertje van Doornroosje, maar ook op locaties als De Vereeniging, De Stadsschouwburg, het Gofferttheater en LUX. We do music!        

Hier vind je ons

Lees over ons

Joris Holter - Doornroosje

“Muziek gaat niet alleen om het plezier van een show. Het gaat er ook om dat het leven méér is dan alleen gezond op de bank zitten.” Joris is adjunct-directeur van Doornroosje en vertelt ons alles over de ondernemersvisie van het Nijmeegse poppodium!
Meer lezen