12x ontbijtjes afhalen

Het is ochtend en je hebt zin in een heerlijk ontbijt. Maar grote kans dat je zelf geen zin hebt om iets in elkaar te flansen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekjes waar je ontbijtjes kunt afhalen! Wij geven jou de tips:

1. Koffiebar KOEN

Koffiebar KOEN is open voor koffie, taart en natuurlijk ontbijt! Wentelteefjes met vers fruit en maple syrup... alleen van die geur krijg je al honger! Ook heeft KOEN ontbijtboxen: een standaard box of een luxe voor als je iets te vieren hebt.

2. Fresca

De hele week kun je bij Fresca vanaf 9:00 uur heerlijke ontbijtjes bestellen! Zin in een winterse yoghurt bowl of eggs benedict? Of heb je liever een goed gevulde ontbijtbox met versje jus, smoothie, croissantjes, burrito en meer? Een ding is zeker... je gaat genieten!

3. Yoghurt Barn

Afhalen bij Yoghurt Barn Nijmegen kan vanaf 10.30 uur, dus de keuze is zo gemaakt voor de echte yoghurt-fans! Bestel online jouw favoriete yoghurt specials, overnight oats of breakfast deal. Slaap je liever uit? Dan heb je geluk, want de breakfast deal is de hele dag door te bestellen.

 

 

4. Fika

Fika haal je nog steeds gewoon in huis! Donderdag tot en met zondag zijn zij vanaf 10.00 uur geopend voor takeaway. Het aanbod wisselt per weekend, maar je kunt er altijd terecht voor een smørrebrød. En dat maakt je dag meteen goed!

5. Kushiin

Begin de ochtend met een holy pankcake, bowls of een smoothie van Kushiin. Geen zin om te wachten? Bestel dan eenvouwdig en snel op hun website en zij zorgen ervoor dat het klaar staat.

9. Het Bakkerscafé

Of je nu voor jezelf een ontbijtje bestelt of samen met je vriend(in), zus of collega wil ontbijten. Bij Het Bakkerscafé hebben ze heerlijke pakketjes samengesteld voor een of twee personen.

10. Brasserie Jolie

In Nijmegen-Oost vind je Brasserie Jolie. Een leuke plek waar je woensdag t/m maandag vanaf 11.00 uur lekkere broodjes kunt afhalen! 

11. De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur kun je bij De Fabriek afhalen. Wil je er een drankje bij? Ook al hun drankjes zijn beschikbaar voor takeaway!

12. Bistrobar Berlin

Word rustig wakker in het weekend en begin je dag met het ontbijt van Bistrobar Berlin. Op zaterdag en zondag kun je namelijk een uitgebreid ontbijtbox bij Berlin bestellen voor twee personen.

Dit vind je misschien ook leuk