9x ontbijtjes afhalen

Het is ochtend en je hebt zin in een heerlijk ontbijt. Maar grote kans dat je zelf geen zin hebt om iets in elkaar te flansen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekjes waar je ontbijtjes kunt afhalen! Wij geven jou de tips:

1. Borboleta

Zijn alle tafeltjes bezet? Of wil je liever buiten of thuis een broodje van Borboleta op eten? Dat kan! Hun volledige menukaart kan ook afgehaald worden.

2. Brasserie Jolie

Afhalen bij Brasserie Jolie kan vanaf 09:00 uur, ideaal voor de vroege vogels! Ga je voor een yoghurtje met vers fruit of neem je de ontbijtplank voor de grote trek? Ook als je de dag feestelijk wil beginnen met huisgemaakt gebak, dan ben je bij Jolie op het juiste adres.

3. Nolita

Bij Nolita hebben ze de lekkerste pancakes. Dus waar heb je zin in? Een American pancake met blauwe bessen, oreca cookies of gerookte zalm? De keuze is reuze. 

4. Fika

Fika haal je nog steeds gewoon in huis! Het aanbod wisselt per weekend, maar je kunt er altijd terecht voor een smørrebrød. En dat maakt je dag meteen goed!

5. Kushiin

Begin de ochtend met een holy pankcake, bowls of een smoothie van Kushiin. Geen zin om te wachten? Bestel dan eenvouwdig en snel op hun website en zij zorgen ervoor dat het klaar staat.

9. Het Bakkerscafé

Of je nu voor jezelf een ontbijtje bestelt of samen met je vriend(in), zus of collega wil ontbijten, bij Het Bakkerscafé hebben ze heerlijke pakketjes samengesteld.

Dit vind je misschien ook leuk...