9x ontbijten in Nijmegen

Heb je zin om te gaan ontbijten in Nijmegen, maar je weet niet waar? Bekijk dan hieronder het diverse aanbod binnen en buiten het centrum. Want Nijmegen barst van de leuke ontbijttentjes!

4. Kattencafé Baltazar

Voor ontbijten met kattenknuffels ga je naar Kattencafé Baltazar: een knus huiskamercafé met een uitgebreide menukaart. Tom, Moes, Kiwi, Wolfje, Pim en Puk wachten je op in de Van Welderenstraat!

5. Fika

Bij Fika is een leuk ontbijtcafé waar je smørrebrød kunt eten. Dit zijn rijkelijk belegde meergranen boterhammen met Scandinavische specialiteiten. Waar zij zitten? Van Broeckhuysenstraat 5. 

6. Hotel Credible

De echte vroege vogels kunnen voor een ontbijt naar Hotel Credible. Kies voor een heerlijke breakfast bowl, een uitsmijter of een french breakfast. Tip: geniet naast je ontbijtje van een goed boek, ze hebben genoeg leesvoer om een jaar mee door te komen.

7. Philipse Koffie & Brocante

Psst… ken je dit geheime ontbijtcafé al? Voor een laat ontbijt in Nijmegen kun je naar Philipse Koffie & Brocante, deze zit goed verstopt.. want hij zit naast de St. Stevenskerk! Dus als je even geen zin hebt in de drukte van het winkelgebied, maar wel in het centrum wilt blijven, kun je hier heen voor een broodje, soepje of salade. 

8. Down Town

Verstopt achter de Waagh zit het knusse ontbijt- en lunchtentje Down Town. Ze hebben een ruim aanbod aan zoete en hartige ontbijtjes, die je zowel binnen als buiten op het terras kan opsmikkelen. Liever alleen koffie drinken? Ga voor een coffee to go en geniet van het zonnetje op de Korenmarkt.

9. Viking

Bij Lunchbar de Viking haal je óók heerlijke ontbijtjes. Croissantjes, bananenbrood, pannenkoekjes - de tafel kan gevuld worden met van alles! Kijk ook eens bij de sandwiches: wat dacht je van een lekkere avocado toast? En als je in de ochtend geen grote eter bent, kan je de sandwiches ook als halve portie bestellen. 

Dit vind je misschien ook leuk...