5x Halloween kostuums en decoratie scoren in Nijmegen

Het is weer bijna zover, dinsdag 31 oktober is het Halloween. Ben je nog op zoek naar een angstaanjagend kostuum en griezelige decoratie voor Halloween? In deze winkels in Nijmegen kun je vinden wat je zoekt!

1. SoLow Nijmegen

Maskers, pakken, versieringen, het kan niet gek genoeg bij budgetwinkel SoLow (Molenstraat 54). Hier slaag je gegarandeerd voor Halloween. Ieder jaar stallen ze de winkel weer flink uit met de grootste collectie kostuums en accessoires. En dat voor een aardig prijsje! 

2. Big Bazar

Geef je een Halloween feestje? Neem dan ook zeker een kijkje bij Big Bazar (Molenpoort 110) voor Halloween decoratie. Van pakjes tot bakjes en snoepgoed tot griezelige aankleding: hier ga je zeker scoren wat je zoekt. Kom er alles inslaan voor een geslaagd feestje!

3. Xenos

Pompoen solar tuinlampen, spookjes lichtsnoeren, zombie raamstickers… Voor Halloween decoratie ga je naar Xenos (Molenpoort 22). Maar je vindt er ook verkleedpakken voor de kids. Nog een beetje schmink erbij en het griezelfeest kan beginnen!

4. Action

Action (Graafseweg 45) heeft behalve goedkope kostuums ook allerlei leuke en spotgoedkope decoratie waarmee je jouw huis omtovert tot een spannend spookhuis. Zo maak je er eind oktober weer een griezelige, gezellige en vooral voordelige feestdag van!

5. HEMA

Ook HEMA (Grote Markt 5) slaat Halloween dit jaar niet over! Van decoratiestiften met eetbare zwarte inkt en heksen verkleedsets tot bloedkaarzen en de welbekende 'takkie' pompoen mokken. Bij de HEMA vind je Halloween decoratie die nét wat anders dan anders is. 

Nog aan het onderzoeken waar je kunt griezelen in Nijmegen? Ga in oktober of op de feestdag zelf naar een van deze activiteiten.

Dit vind je misschien ook leuk...