5x Halloween kostuums en decoratie scoren in Nijmegen

Ben je nog op zoek naar een eng kostuum en griezelige decoratie voor Halloween? Maandag 31 oktober 2022 is het zo ver, maar aankomend weekend wordt er al flink uitgepakt in de stad. Waar je moet zijn om de tofste kostuums en decoratie te scoren? Dit zijn de winkels waar dat kan!

1. SoLow Nijmegen

Maskers, pakken, versieringen, het kan niet gek genoeg bij budgetwinkel SoLow (Molenstraat 54). Hier slaag je gegarandeerd voor Halloween.

2. Big Bazar

Neem ook eens een kijkje bij Big Bazar (Molenpoort 110) voor meer Halloween decoratie. Kom er alles inslaan voor een geslaagd feestje!

3. Xenos

Snoepschaal met spinnenpootjes, heksenhoeden, oogbal lichtsnoeren, knuffelspinnen… Voor Halloween decoratie ga je naar Xenos (Molenpoort 22). Maar je vindt er ook verkleedpakken voor de kids. Nog een beetje schmink erbij en het griezelfeest kan beginnen!

4. Action

Action (Graafseweg 45) heeft behalve goedkope kostuums ook allerlei leuke en spotgoedkope decoratie waarmee je jouw huis omtovert tot een spannend spookhuis. Zo maak je er eind oktober weer een griezelige, gezellige en vooral voordelige feestdag van!

5. HEMA

Ook HEMA (Grote Markt 5) slaat Halloween dit jaar niet over! Van papieren pompoenwaaiers en roltongen, tot glow in the dark slingers en heksencapes.  

Nog aan het ontdekken waar je kunt griezelen in Nijmegen? Ga dit weekend of op de feestdag zelf naar een van deze activiteiten.

Dit vind je misschien leuk...