Hond en kat

7x dierenwinkels in Nijmegen

Huisdieren hebben een speciaal plekje in ons hart. Voor hen wil je natuurlijk het allerbeste in huis halen. Bij de volgende dierenwinkels in Nijmegen haal jij álles wat je nodig hebt:  

1. Dierspecialist Raijmann

Bij Dierspecialist Raijmann, aan de Daalseweg, loop je gerust binnen voor goed advies of gewoon een gezellig praatje. Voor hond, kat, knaagdier, buiten en fourage, en hengelsport kun je hier terecht. De kracht ligt hier bij het advies op maat en de service. Bij het advies wordt rekening gehouden met de leeftijd, gesteldheid, activiteit en eventuele ongemakken van jouw huisdier. Er zit bovendien een apotheek waar een groot assortiment aan diergeneesmiddelen aanwezig is. Jouw huisdier staat hier op de eerste plaats!

Dierspecialist Raijmann

2. Dierenspeciaalzaak ’t Honk

Bij Dierenspeciaalzaak 't Honk hebben ze vele soorten vogels, waaronder verschillende soorten tropische vogels, grasparkieten en kanaries. In het assortiment voor vogels vind je producten van o.a. Nutribird, Orlux en Cede. Ook zijn er verse meelwormen op voorraad. Maar ook voor jouw hond of kat kun je bij ’t Honk terecht. Ze hebben namelijk een groot assortiment aan dierbenodigdheden en diervoeders. Voor jouw hond hebben ze voeding van bekende merken als Royal Canin, Bento en Smolke. Voor jouw kat hebben ze voeding van bekende merken als Whiskas, Lara Kat en Tompoes. Een bezoekje aan ’t Honk in de Symfoniestraat en jouw huisdier kan weer smullen!

Kanarie

3. Pets Place Nijmegen

Pets Place is gevestigd in Nijmegen op twee locaties: in de Ziekerstraat en aan de Hatersteweg. Pets Place heeft een groot assortiment met producten voor veel verschillende dieren. Hond, kat, knaagdier, vis, erfdier, vogel, paard, reptiel.. Voor elk dier is er wat! Of je nou op zoek bent naar een hondenmand, bodembedekking voor jouw knaagdier of kippenvoer: je vindt het bij Pets Place. Advies nodig over bijvoorbeeld het juiste kattenvoer voor jouw kat? Pets Place geeft jou advies in zowel de fysieke winkels als de online winkel, zodat jij weet wat je het beste kunt halen.

Pets Place Nijmegen

4. Jumper Nijmegen

Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken, met meer dan 80 vestigingen. De vestiging in Nijmegen ligt aan de Wolfkuilseweg. Je vindt bij Jumper Nijmegen een groot assortiment aan diervoeding en dierbenodigdheden. Door de grootschalige inkoop voor het distributiecentrum in Arnhem, zijn zij continu in staat om jouw kwalitatieve producten tegen vaste lage prijzen aan te bieden. Het grote assortiment bevat producten voor honden, katten, vissen, knaagdieren en vogels. Variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe trendy accessoires. Wist je dat je bij veel Jumper vestigingen een gepersonaliseerde penning kunt laten maken voor jouw huisdier(en)? Jumper Nijmegen is daar één van! Die wil je toch hebben?

Jumper Nijmegen

5. Huisdiervoordeelshop Nijmegen

Huisdiervoordeelshop Nijmegen is een discount dierenwinkel in het winkelcentrum Dukenburg. Je kunt hier zowel A als B merken kopen, tegen de laagste prijs! Voor hond, kat, knaagdier of vogel vind je hier dierenvoeding en accessoires. Maak jouw huisdier helemaal blij en breng een bezoekje aan Huisdiervoordeelshop. 

6. Pets Place Nijmegen

Als je in de binnenstad van Nijmegen bent en nog snel iets voor jouw favoriete viervoeter, vogel of vis wil scoren ga dan naar Pets Place in de Ziekerstraat. Je kunt daar van alles vinden: (speciaal)voer, speeltjes, manden en meer.

Huisdier Voordeelshop! Nijmegen

7. De Maanvis Nijmegen

De Maanvis Nijmegen is een aquariumspeciaalzaak die alles heeft wat jij nodig hebt voor jouw vissen. Ze verkopen verschillende formaten en merken aquaria. De Maanvis heeft zelfs een professionele werkplaats voor eigenbouw aquaria. Hoe handig is dat? In de winkel vind je het juiste apparatuur om jouw aquarium in topconditie te brengen, decoratiematerialen zoals stenen en hout, en benodigdheden zoals voer en waterbereiders. Voor het aquascapen, het nabootsen van landschappen in een aquarium, vind je hier de juiste producten. De Maanvis is continu opzoek naar nieuwe producten voor het aquascapen. Je vindt De Maanvis aan de Nieuwe Nonnendaalseweg.

De Maanvis Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk