Steun de lokale ondernemers via Rondjes voor de Zaak

Om de Nijmeegse horeca-ondernemers te helpen heeft Jari Bakx een veilingplatform opgezet met de naam ‘Rondjes voor de Zaak’. Hier kun je bieden op het eerste plekje op het terras straks, een borrelplank en veel andere leuke items.

Het idee is vrij eenvoudig: iedereen kent ‘het rondje van de zaak’ waarbij de klant bijvoorbeeld een gratis drankje krijgt ‘van het huis’. En nu zijn de rollen omgedraaid en is het de bedoeling dat jij een rondje geeft vóór de zaak! Via een online veilingplatform rondjesvoordezaak.nl worden verschillende leuke veilingitems aangeboden, zoals: cocktails met borrelplank, diner voor twee incl. wijn, de allereerste speciaalbier proeverij en 25 liter bier Taptegoed voor max. 8 personen. Door mee te bieden, steun jij jouw favoriete zaak want de opbrengst van de veiling gaat naar de ondernemer! En je verzekert jezelf natuurlijk van het allereerste plekje bij de grote heropening.

Bied mee!

Op dit moment staan er 20 leuke veilingitems online van o.a. Fresca, Brouwtoren, Bar Ruygh, Café Biessels, Bascafé, Fika, Wijn bij Arentz, De Bruijn, Toon, Café DaenThe Flavour Company, Café TweeKeerBellenTappers en bedrijven uit Wijchen. Je kunt nog 4 dagen bieden op hun items, dus ga snel naar rondjesvoordezaak.nl, registreer jezelf en bied op jouw favoriete zaak!

Dit vind je misschien ook leuk