Introductieweek in Nijmegen

Ga je studeren in Nijmegen? Leuk! Wist je dat aan het begin van je studie er altijd een introdutieweek is? Hier leer jij de stad Nijmegen én je klasgenoten kennen. Een superleuke ervaring die je niet wilt missen.

Laatste update 3 juni 2021

HAN intro

De HAN intro vindt plaats van 22 t/m 26 augustus. Samen met je studiegenoten leer jij je opleiding, HAN en Nijmegen kennen. Vaak start de introweek met het ontmoeten van je klasgenoten en intro papa's en/of mama's van die week. Dit zijn vaak studiegenoten die de opleiding al volgen. Daarnaast ga je vaak spellen doen, sporten, door het centrum van Nijmegen wandelen en 's avonds een kroegentocht. Benieuwd hoe jouw introweek eruit gaat zien? Zoek jouw opleiding op en check het programma! 

Bekijk de aftermovie van de Pabo:
Programma per opleidng

Introductieweek RU

Radboud Universiteit heeft ook een introductieweek van 21 t/m 28 augustus. Elke opleiding heeft andere activiteiten, maar het basisprogramma bestaat in ieder geval uit de intromarkt (bekijk hier het fotoverslag van de intromarkt in 2021), sportdag en het introfestival. Tijdens de sportdagen kun je kennismaken met de vele sporten die Radboud Sportcentrum aanbiedt.

De aftermovie van 2021:

Meer informatie

Pak openbaar vervoer of de fiets

Heb je geen idee hoe je bij de uni of HAN komt? Geen zorgen, vanaf het centraal station rijden er genoeg bussen richting de campus, zoals lijn 10. Moet je ergens anders heen? Kijk dan op 9292.nl of Breng.nl. Als je een fiets nodig hebt, kun je het beste een ov-fiets pakken of deelfiets pakken. Of ga voor fietsverhuur naar JasperFietsen en NijmegenActief

Sluit aan bij een vereniging

Wil je naast je studiegenoten ook snel andere mensen leren kennen? Word dan lid van een studentenvereniging. In Nijmegen heb je keus genoeg! Er zijn studie- en sportverenigingen, verenigingen waar gezelligheid op nummer één staat of die perfect te combineren zijn met je religie. Een ding is zeker... ze zorgen ervoor dat jij een leuke studententijd hebt.

Ontdek de verenigingen

Het beste van Nijmegen - voor jou op een rijtje gezet..