Vaderdag in Nijmegen

Zondag 18 juni 2023 is het weer Vaderdag! Deze dag staat geheel in het teken van jouw vader. Maar wat kun je hem nu cadeau geven of met hem gaan doen? Wij geven je wat inspiratie!

Een leuk cadeau

Op Vaderdag wil jij jouw vader natuurlijk helemaal in het zonnetje zetten. Misschien wel met een leuk cadeautje! In Nijmegen shop je de leukste cadeautjes voor Vaderdag. 

Wat dacht je van een mooie CD of LP van Kroese of Waaghals, zodat hij zijn eigen collectie kan vergroten? Of voor de vaders die van mooie horloges houden: koop er een bij Juwelier Eugène van Baal of Siebel Juweliers. Houdt jouw vader van lezen? Neem een kijkje bij Dekker vd Vegt voor een goed boek. Een mooi nieuw kledingstuk is natuurlijk ook altijd een leuk cadeau, daarvoor ga je naar Score of Dedicated. Voor de sportende vaders, kun je een passend cadeautje geven bij de sport die hij doet. Zoals een hardloopshirt van Run2Day of een nieuwe wielrenbroek van Kersten Wielersport. Weet je nog niet precies wat je wil, maar wil je eerst even rondkijken? De Black & Blue shop is dé winkel voor mannen. Hier loop je de winkel zeker uit met het perfecte cadeau voor je vader. 

 

Lekker eten & drinken

Wil je juist wat gaan doen tijdens Vaderdag? Dan zijn er genoeg locaties om heerlijk te vertoeven! Drink een speciaalbiertje op het terras bij Freddy's Beerkitchen of bij De Hemel. Of bezoek één van de andere leuke terrasjes in Nijmegen. Wat ook altijd gezellig is: je vader trakteren op een ijsje bij één van deze ijssalons.

Ga op stap met pap

Samen erop uit gaan voor de culturele vitaminen, dat is natuurlijk erg gezellig! Zo maak je samen nieuwe herinneringen op Vaderdag. Koop tickets voor een voorstelling bij de Stadsschouwburg of een concert bij Concertgebouw de Vereeniging. Je kunt ook een plekje reserveren bij LUX of Vue Walstraat voor een goede film. 

En wat dacht je van een bezoek aan een museum? Ga samen naar Museum het Valkhof, muZIEum, museum De Bastei of één van de andere inspirerende musea in Nijmegen

 

 

Het beste van Nijmegen - Voor jouw papa

Check de Uitagenda

Op 18 juni worden er ook leuke activiteiten georganiseerd waar je samen met je vader naartoe kunt, zoals:

Grease - de hitmusical

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud in de Stadsschouwburg met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Zomerkermis

Je kunt tijdens de zomerkermis Nijmegen van zaterdag 17 juni tot en met zondag 25 juni 2023 een dikke week lekker zwieren en zwaaien en genieten van de heerlijkste lekkernijen. Deze zomerkermis wordt gehouden op verschillende locaties namelijk op Plein 44, in de Broerstraat en de Koningstraat, Mariënburg, Kelfkensbos, het Valkhof en de Waalkade. De kermis is dagelijks van 13.00 – 24.00 uur en de verkoopkraampjes al vanaf 12.00 uur. 

SMAAK X Lebowski 

Is jouw vader fan van hout gerijpte wijn? Dan moet je bij deze editie van SMAAK zijn! Samen proef je 3 hout gerijpte wijnen en leren ze je alles over de verschillende houtrijpingen en hoe je dit kunt proeven aan een wijn. Dit doen ze samen met de mannen van The Mule Stompers: een energiek duo uit Nijmegen! Hun repertoire zit bomvol covers van swing legendes uit de jaren ’20 en ’30, zoals Bob Wills, Hank Penny en The Hokum Boys. De up-tempo en dansbare nummers zorgen er voor dat zelfs de meest houten Harry van zijn kruk afkomt! 

Ontdek meer

Een ritje maken in een oldtimer of Tesla huren

Altijd al in een prachtige oldtimer of een tesla rond willen rijden? Vaderdag is je kans! Bekijk hier bij SnappCar, een autodeelplatform, welke auto’s beschikbaar zijn in Nijmegen. Veel plezier!

Hoe jij Vaderdag met jouw papa ook indeelt, waarderen zal hij het zeker.

Geniet er samen van!

Ben jij ondernemer en bied jij een leuke activiteit aan tijdens Vaderdag? Laat het ons weten via info@intonijmegen.com

Dit vind je misschien ook leuk...