Vaderdag in Nijmegen

Zondag 21 juni is het weer vaderdag! Deze dag staat geheel in het teken van jouw vader. Maar wat kun je hem nu cadeau geven of met hem gaan doen? Wij geven je wat inspiratie!

Een mooi cadeau

Vaak is een dikke knuffel voor je vader al genoeg. Maar natuurlijk kun je vaders met meer blij maken. Maak een lekker bakje koffie, geef een ontbijtje op bed of koop een tof cadeau. 

Een mooie CD of LP voor zijn eigen collectie koop je bij Kroese of de Waaghals. Wil je hem een blouse of mooie broek geven? Dan kun je zeker terecht bij Score of Dedicated. Is je vader een lezer, kijk dan eens bij Dekker vd Vegt. Je kunt hem ook een bezoekje aan een van de vele barbers geven in Nijmegen, zoals Daggers. Of verwen hem met een mooi horloge, hiervoor ga je natuurlijk naar Juwelier Eugène van Baal.

Lekker eten & drinken

Wil je juist wat gaan doen tijdens Vaderdag? Dan zijn er genoeg locaties om heerlijk te vertoeven! Ga samen burgers eten bij bijvoorbeeld Wally of Stoom. Of kies één van de vele leuke restaurants in Nijmegen. 

Wat ook altijd gezellig is:

Ga op stap met pap

De culturele sector komt langzaam weer op gang, en wat zijn we daar blij mee! Voor de culturele vitaminen kun je eindelijk weer de deur uit. Reserveer bijvoorbeeld een plekje bij LUX of Vue Walstraat voor een goeie film, of reserveer een tijdslot bij MuZIEum of Museum Het Valkhof.

En wat dacht je van een interessante tentoonstelling? Bezoek bijvoorbeeld de Modellenfabriek Johannes Langkamp in Expo Bart, +1 van Willem de Haan in RUIS, World Press Photo: door de lens van in het Afrika Museum of Op weg naar het paradijs in Museumpark Orientalis.

 

 

 

Hoe jij Vaderdag met jouw papa ook indeelt, waarderen zal hij het zeker.

Geniet er samen van!

Ben jij ondernemer en bied jij een leuke actie aan tijdens Vaderdag? Laat het ons weten via info@intonijmegen.com

Dit vind je misschien ook leuk