Vaderdag in Nijmegen

Zondag 19 juni 2022 is het weer Vaderdag! Deze dag staat geheel in het teken van jouw vader. Maar wat kun je hem nu cadeau geven of met hem gaan doen? Wij geven je wat inspiratie!

Een leuk cadeau

Op Vaderdag wil jij jouw vader natuurlijk helemaal in het zonnetje zetten. Misschien wel met een leuk cadeautje! In Nijmegen shop je de leukste cadeautjes voor Vaderdag. 

Wat dacht je van een mooie CD of LP van Kroese of Waaghals, zodat hij zijn eigen collectie kan vergroten? Of voor de vaders die van mooie horloges houden: koop er een bij Juwelier Eugène van Baal of Juwelier Hemmer. Houdt jouw vader van lezen? Neem een kijkje bij Dekker vd Vegt voor een goed boek. Een mooi nieuw kledingstuk is natuurlijk ook altijd een leuk cadeau, daarvoor ga je naar Score of Dedicated. Voor de sportende vaders, kun je een passend cadeautje geven bij de sport die hij doet. Zoals een hardloopshirt van Run2Day of een nieuwe wielrenbroek van Kersten Wielersport. Weet je nog niet precies wat je wil, maar wil je eerst even rondkijken? De Black & Blue shop is dé winkel voor mannen. Hier loop je de winkel zeker uit met het perfecte cadeau voor je vader. 

 

Lekker eten & drinken

Wil je juist wat gaan doen tijdens Vaderdag? Dan zijn er genoeg locaties om heerlijk te vertoeven! Drink een speciaalbiertje op het terras bij Freddy's Beerkitchen of bij De Hemel. Of bezoek één van de andere leuke terrasjes in Nijmegen. Wat ook altijd gezellig is: je vader trakteren op een ijsje bij één van deze ijssalons.

Ga op stap met pap

Samen erop uit gaan voor de culturele vitaminen, dat is natuurlijk erg gezellig! Zo maak je samen nieuwe herinneringen op Vaderdag. Koop tickets voor een voorstelling bij de Stadsschouwburg of een concert bij Concertgebouw de Vereeniging. Je kunt ook een plekje reserveren bij LUX of Vue Walstraat voor een goede film. 

En wat dacht je van een bezoek aan een museum? Ga samen naar Museum het Valkhof, muZIEum, museum De Bastei of één van de andere inspirerende musea in Nijmegen

 

 

Het beste van Nijmegen - Voor jouw papa

Check de Uitagenda

Op 19 juni worden er ook leuke activiteiten georganiseerd waar je samen met je vader naartoe kunt, zoals:

Podium aan de Waal

De Vasim Circus Space laat zich zien met een spectaculaire circusshow en een workshop voor jong en oud. Een show met de vele gezichten van het moderne circus. Zo zie je acts van Circusfactory, Simone Ula, Fabriek Fysiek en vele anderen. De Vasim Circus Space is een plek voor alle circusbeoefenaars in Nijmegen. 

Het Wijn Fest

Houd je vader van wijn? Ga dan naar Het Wijn Fest. Van 16 t/m 19 november wordt het Kronenburgpark wordt omgetoverd tot een gezellig wijnfestival, waar meer dan 100 verschillende wijnen in de spotlight staan! Ook kun je bourgondisch genieten van kaasplankjes, charcuterie, vega gerechten en veel meer lekkers.

Thiemeloods LIVE | @NOON – Zomerconcert

Thiemeloods LIVE verrast het publiek met uiteenlopende live optredens van bekende en nog te ontdekken artiesten. Op Vaderdag zal @NOON op de bühne staan tijdens deze Thiemeloods LIVE editie.

Ontdek meer

Een ritje maken in een oldtimer of Tesla huren

Altijd al in een prachtige oldtimer of een tesla rond willen rijden? Vaderdag is je kans! Bekijk hier bij SnappCar, een autodeelplatform, welke auto’s beschikbaar zijn in Nijmegen. Veel plezier!

Hoe jij Vaderdag met jouw papa ook indeelt, waarderen zal hij het zeker.

Geniet er samen van!

Ben jij ondernemer en bied jij een leuke activiteit aan tijdens Vaderdag? Laat het ons weten via info@intonijmegen.com

Dit vind je misschien ook leuk...