10x tot in de late uurtjes borrelen in Nijmegen

Gelukkig mogen we alweer een tijdje genieten van borrelen tot in de late uurtjes! Wij hebben een mooi lijstje voor je gemaakt waar je zeker eens een avondje naartoe moet gaan.

1. Café de Derde Kamer

De gezelligste huiskamer van de Grote Markt in Nijmegen, aldus Café De Derde Kamer. Op het grote verwarmde terras is het heerlijk vertoeven met borrelplanken en cocktails.

2. Café Faber

Café Faber, een prachtig stadscafé in het centrum van Nijmegen. Een ideale plek voor een borrel met vrienden, collega’s of familie. 

6. Café Samson

Een begrip in Nijmegen: Café Samson, dé plek voor een avondje borrelen. Hier vind je zeker 16 bieren op de tap, 100+ bieren op fles en een bierbijbel. Proost!

7. Nibbles

Het hippe Nibbles heeft een menukaart vol heerlijke hapjes en tapas uit de mediterrane keuken! Drankje erbij, borrelen maar!

8. De Blonde Pater

Geen Nijmegenaar die hier niet is geweest. De Blonde Pater is al sinds 1988 een begrip in Nijmegen. Je kunt hier van donderdag tot zaterdag laat in de uurtjers terecht voor smakelijk biertje of een lekkere cocktail. 

9. Bistrobar Berlin

Bistrobar Berlin is er om mensen te verbinden. Met elkaar, de omgeving, een smaakvolle dis en gedurfde combinaties. Net als Europa’s meest creatieve broedplaats van dit moment, staat Berlin voor graffiti, cult en extra open minded. Dat wordt hoe dan ook een geslaage borrelavond!

10. Café Maxim

Borrelen doe je bij Café Maxim. Er hangt een gemoedelijke sfeer en het ziet er heel gezellig uit door de bomen die over het terras groeien. Onze tip? Bestel de Botterik. Dit speciaalbiertje van Brouwerij De Hemel wordt alleen maar geschonken bij kroegen in Bottendaal.

Dit vind je misschien ook leuk...