Vierdaagsefeesten: tips voor Hits van alle tijden

Of je nu van de 80’s, 90’s, 00’s of 10’s houdt, de beste classics vind je op de Vierdaagsefeesten bij thema Hits van alle tijden. Speciaal voor jou selecteren wij uit het programma van de Vierdaagsefeesten de fijnste optredens om bij mee te zingen en dansen middels 'Rondje van'. Benieuwd naar waar je moet zijn voor dit thema? Bekijk dan een aantal podia hieronder. 

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

De Regenboog

Kan Roze Woensdag voor jou niet lang genoeg duren? Bij de Regenboog kun je de hele week feesten met een roze randje. Bij de Regenboog is iedereen welkom. Geen hokjes, alleen maar liefde! De Regenboog is er voor iedereen die houdt van gemoedelijk uitgaan.

Hertogplein

Naar eigen zeggen “Al jaren het gezelligste plein van de stad’’, het Hertogplein! Hier staan muziek en feestvieren voorop, van soul en pop tot schlager en Hollands. Een week lang feest voor jong en oud. 

Hotel Credible

Hotel Credible biedt aan het einde van de Hertogstraat een vertrouwde gezellige setting om de hele avond lekker op te dansen. De in-Credible line-up bestaat uit een gevarieerd programma waarbij je geniet van disco, funk en singer-songwriters die worden afgewisseld met nieuw talent. 

Faberplein

Het Faberplein biedt tijdens Vierdaagsefeesten een mix van herkenbare allround feestmuziek voor een breed publiek van alle leeftijden. Dit gaat van Hollandse hits en guilty pleasures naar de beste rock-, pop- en dansplaten van alle tijden! 

Je vindt het volledige Hits van alle tijden programma via: https://www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/hits-van-alle-tijden/