Vierdaagsefeesten: tips voor Feestmuziek van nu

Speciaal voor de liefhebbers van de nieuwste feestmuziek is er het thema Feestmuziek van nu, waar je kunt dansen op de meest actuele hits. Houd jij alle hitlijsten in de gaten en ben je op zoek naar de bekendste A-artiesten? Dan is Feestmuziek van nu gemaakt voor jou! Bij Feestmuziek van nu vind je de beste selectie liveoptredens van de grootste namen met dé hits van dit moment. Ontdek bij welke podia je kunt dansen op de feestmuziek van nu middels ‘Rondje van’. 

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Bloemerstraat 

In de Bloemerstraat staat gezelligheid centraal. Met een podium van Feestcafé de Gezelligheid kan je natuurlijk ook niks anders verwachten! Zing luidkeels mee op jouw favoriete live-hits van eigen bodem.  

Molenstraat  

De straat die staat voor gezelligheid, diversiteit en leuke optredens. Tijdens de Vierdaagsefeesten wordt de Molenstraat Nijmegen omgetoverd tot een mega outdoor café met optredens van de leukste Nederlandstalige artiesten, live-bands en vermaak voor jong tot oud. 

Plein 44 

Het geliefde plein is dit jaar weer terug! Vlak naast Molenstraat vind je Plein 44. Het hart van de stad, speciaal voor jong en oud: spring, zing het uit, dans en geniet tijdens Vierdaagsefeesten van spetterende, interactieve liveoptredens. 

Matrixx Live aan de Kade 

Op de iconische Waalkade vind je tijdens Vierdaagsefeesten Matrixx Live aan de Kade. Zeven dagen lang, iedere avond een bekende live artiest, en daarna nemen de DJ’s van Qmusic het stokje over met Het Foute Uur live. Hier is het alleen maar feest! 

Rade aan de Kade 

Naast Matrixx Live aan de Kade vind je Rade aan de Kade. Centraal staat een groot rad met uiteenlopende muziekgenres. De Sjieke Bazen & Friends draaien iedere 10 minuten aan het rad en draaien vervolgens muziek in dat genre. Verzoekjes? Geen probleem, er mag gesmokkeld worden! Van 90’s naar Rock, of van Guilty Pleasures naar Hollands. 

Je vindt het volledige Feestmuziek van nu programma via: www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/feestmuziek-van-nu

Dit vind je misschien ook leuk...